Vekiller Bakan Varank’la Hatay’a yapılacak yatırımları konuştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Partili Hatay Milletvekilleri Bakan Varank’ı ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, başta Organize Sanayi Bölgeleri olmak üzere Hatay’a yapılacak yatırımlar konuşuldu

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hacı Bayram Türkoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekilleri Hatay’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda görüş alış verişinde bulundular. Gerçekleşen ziyarete bir ilişkin bir bilgilendirme yapan AK Parti Hatay Milletvekilleri “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile OSB yatırımları başta olmak üzere Hatay’a yapılmakta ve yapılacak olan yatırımları müzakere ettik. Bakanımız Hatay ile ilgili düşünceleri bizleri mutlu etmiştir, ayrıca yapılacak yatırımların da takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

ŞANVERDİ: HATAY’IMIZA YAPILACAK YENİ PROJELERİMİZİ KONUŞTUK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank beyefendiyi Hatay Milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek Hatay’ımıza yapılacak yeni projelerimizi konuştuk.  Sayın Bakanımıza bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAKAN VARANK: GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la yaptıkları görüşmenin ardından, ilgi ve desteklerinden ötürü Bakan Varank’a teşekkür etti. Bakan Varank ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve milletvekillerine çalışmalarında başarılar dileyerek Hatay’ın ihtiyaçlarının farkında olduklarını ve bunları gidermek içinde gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu