VEKİL KARAHAN PAYAS’TA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Kemal Karahan, tüm mesaisini Payas ilçesinde vatandaşlarla buluşmaya ayırdı.

Ak Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Kemal Karahan özellikle deprem sonrasında biriken sorunların ivedilikle çözülerek yaraların sarılması için tüm kadrolarıyla sahada olduklarını belirterek; “11 ilimiz ve 15 milyon insanımızı direk etkileyen yüzyılın felaketini hep birlikte yaşadık ve oluşturduğu olumsuzlukların sıkıntı ve sorunlarını da el birliği ile aşma mücadelesini yine hep birlikte veriyoruz.

Yeni kabinemizin iki kıymetli bakanı İlimize ziyaretler gerçekleştirerek bölgenin sorun ve beklentileri üzerine detaylı değerlendirme toplantıları yaparak brifingler aldılar. Önceliklerimizi belirlemiş durumdayız. İş ve işlemler belli bir disiplin altında, titiz bir organizasyonla hayata geçirilerek, başta Hatay olmak üzere tüm deprem bölgemizde yaralar kısa sürede sarılacak.

Biz bölgemizdeyiz. Geçtiğimiz hafta Dörtyol İlçemizde değerlendirme toplantısı yaptık. Bu gün de değerli İlçe Başkanımız Sayın Veysi Güler ile birlikte Payaslı hemşerilerimizin talep, sorun ve ihtiyaçlarını tespit ettik. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar, tüm kadrolarımız onların emir ve hizmetinde olmaya devam edecek” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu