Ve Hatayspor Vira Bismillah Diyor..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’deki ilk sezonunda harika bir performans ortaya koyan bordo beyazlılar, yeni sezonu yeni stadında karşılayacak. Seyircili ilk Süper Lig maçında Hatayspor’un tek hedefi galibiyet!

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de harikalar yaratan ve taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanan Atakaş Hatayspor yeni sezonun ilk maçında bu akşam 21.45’te Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Yeni Hatay Stadı’nda seyircisinin önünde Süper Lig’e galibiyetle başlamak isteyen bordo beyazlı ekipte, teknik direktör Ömer Erdoğan tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın Kasımpaşa maçında sahaya Munir Mohamedi, Kamil Ahmet Çörekçi, Burak Öksüz, Onur Ergün, Samuel Adekugbe, Ruben Riberio, Mehdi Boudjemaa, Emre Çolak, Dylan-Saint Louis, Saba Lobjanidze ve Mame Diouf (kaptan) 11’iyle başlaması bekleniyor.

GEÇEN SEZON KASIMPAŞA’DAN 6 PUAN ALDI

Atakaş Hatayspor geçtiğimiz sezon Kasımpaşa takımıyla oynadığı iki maçı da kazandı. Antakya Atatürk Stadı’nda ağırladığı Kasımpaşa’yı Mame Diouf’un golüyle 1-0’lık skorla deviren bordo beyazlılar İstanbul deplasmanından ise 4-1’lik galibiyetle döndü. Hatayspor’un farklı kazandığı maçta goller, Aaron Boupendza, Rayane Aabid, Abdurrahman Canlı ve Mohammed Kesselly Kamara’dan gelmişti.

DİOUF SAHAYA KAPTANLIK PAZUBANDIYLA ÇIKACAK

Hatayspor’un Senegalli yıldızı Mame Diouf, takım kaptanlığına getirildi. Geçtiğimiz sezon takım arkadaşı Aaron Boupendza ile birlikte ligin en skorer ismi olmayı başaran tecrübeli golcü kulüp yönetimi ve teknik heyetin ortak kararıyla yeni sezonda takım kaptanı yapıldı. Hatayspor’un Kasımpaşa karşısındaki en büyük gol ümidi olacak Senegalli yıldız, yeni sezonda da Hatayspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

BOUPENDZA SÜRE ALACAK MI?

Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın Gabonlu golcü Aaron Boupendza’yı son oynanan hazırlık maçında oyuna hiç almaması dikkat çekti. Hatayspor’dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Aaron Boupendza’nın Kasımpaşa maçında süre alıp almayacağı merak ediliyor. Hatayspor yönetimin maç saatine kadar Boupendza’ya talip olan kulüplerden biriyle anlaşması halinde, Gabonlu golcünün sonradan da olsa oyuna girmesi beklenmiyor. Gabonlu golcüyle ilgili son kararı teknik direktör Ömer Erdoğan verecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu