VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde birçok noktada Belediye ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gün içerisinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Numune Mahallesi ve İsmet İnönü Mahallesinde Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

HİZMETE DEVAM

Halka hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Tosyalı,” Milletvekillimiz ve muhtarlarımız ile birlikte Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız bizlere asfalt, kaldırım, temizlik, park bahçe ve diğer sosyal çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlarımızın önerileri düşünceleri bizler için çok önemli. İskenderunlu hemşerilerimiz hizmetin en güzeline layık” dedi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tosyalı’ ya teşekkürlerini ileterek,” Sağ olsun Başkanımız göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her zaman bizlerin yanında. Mahallemizde bozuk yollar yapılıyor, kaldırımlar yenileniyor ve diğer hizmetlerde aksamadan devam ediyor. Tüm bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ ya çok teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu