Vatandaşlar, teşvik hibe ve destekleme konusunda bilgilendirildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) temsilcileri hibe, teşvik ve desteklere erişim konusunda Altınözü’nde görev yapan kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası görev ve sorumluluk alanında bulunan ilçelerde üyelere yönelik bir dizi bilgilendirme toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda toplantı ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Toplantıya Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurum Koordinatörü Koordinatörlüğü Uzman Filiz Koze, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOGAKA Uzmanı Erdal İlbay ve ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak katılım gösterdi.

Toplantıda, teşviklere erişerek finans sağlam, hibeler ve oda hizmetlerinden dijital faydalanma konularında sunum gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya kurum müdürleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Yapılan sunumların ardından vatandaşlar, teşvik ve desteklere erişim konularında kafalarına takılan tüm sorulara yanıt alma imkanı buldu. ATSO tarafından yapılan açıklamada benzer toplantıların Hatay’ın diğer ilçelerinde yapılmaya devam edileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu