Uzun Çarşı’nın Kıravatlı Börekçisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sağlıklı ve besleyici nostaljik bir lezzet olan Talaş Böreğini sevmeyenimiz yoktur.Tarihi uzun çarşıda bu muhteşem lezzeti yılların börekçisi Yusuf Ustanın ellerinden yediğinizde işte yılların değişmeyen Talaş Böreği lezzeti diyeceksiniz. 35 yıldır kıravat ile müşterilerinin karşısında olan Yusuf Usta’dan leziz mi leziz, sıcak mı sıcak talaş böreği lezzeti ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Hijyen konusunda asla taviz vermeyen Yusuf Börklü,Tamamı kapalı özel arabasında enfes Talaş Böreği lezzetini gün boyu sıcak bir biçimde müşterilerine sunarken uygun fiyatı ile de takdir toplayan bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Sağlığınız bizim için önemlidir sloganı ile 35 yıldır aynı noktada Talaş Böreği satışı yaptığını söyleyen Yusuf Börklü yaptığı açıklamasında:” Beni herkes kıravtlı börekçi olarak bilir.Bunun nedeni ise 35 yıldır saygı duyduğum müşterilerimin karşısında her daim kravatlı olarak bulunmamdır.Sağlığım el verdiği sürece de kıravatlı bir biçimde Talaş Böreği lezzetini müşterilerime sunmaya devam edeceğim.Dile kolay 35 yıl diyoruz mesleğe ilk başladığımda benden börek alan çocukların çocukları börek alıyor şuan benden.Çocuk dediysem sadece çocuklar değil herkes bu muhteşem lezzeti günün her vakti afiyetle tüketiyor. Talaş böreği zahmetli bir börek gibi görüldüğünden evlerde yapılmazdı geçmiş yıllarda. Benim gibi hijyene çok önem veren bir dostumun yaptığı Talaş Böreklerini 35 yıldır güvenle satmaktayım.

Son gelen zamlara rağmen elimizden geldiğince en uygun fiyat ile müşterilerimizin karşısında olma çabası içerisindeyiz.Aracım Talaş Böreği için özel hazırlanmış bir araç olup günün her vakti damak çatlatan bu lezzeti sıcak bir biçimde sunmama imkan sağlıyor. Sabah kahvaltıları ile başlayan servisimiz günün her saatinde devam etmektedir.Talaş Böreği günün her saatinde tüketilebilecek bir lezzet.Saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yıllardır değişmeyen noktada bulunmaktayım.Daha sonra Balıkçılar Çarşısının orada satışıma devam ediyorum. Muhteşem börek lezzetimizi hala tatmayanlar varsa onları da ilk fırsatta bekliyorum.”dedi.
Sürekli çoğalan Atatürk sevgisinden de bahseden Yusuf Usta, Kravatlarında genelde Atatürk resmi olduğunun altını çizerek Aracında bulunan Türk Bayrağında da Atatürk resmi olduğunu ve hatta evin de de her bir köşesinde Atatürk resimlerinin olduğu özel bir odasının olduğunu söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu