Uzun Çarşının En Lezzetli Durağı ; “ Tarihi Kömbe Durağı “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Buram buram tarih kokan uzun çarşıya meydan caddesinden giriş yapığınızda mis gibi yöresel lezzetlerimizin kokuları ile karşılanırsınız. Adeta sizi davet eden bu kokuların adresi yaklaşık 200 yıllık bir geçmişe sahip Tarihi Kömbe Durağı adı  ile son dönemde sektöründe marka olmuş taş fırın.Aile büyüklerinden devraldıkları bayrağı onlara yakışır bir biçimde taşımaya devam eden Kadir Günay ve Habip Altınöz’ün işletmeciliğini yaptığı Tarihi Kömbe Durağı Kömbe,Kerebiç,Külçe,Kaytaz Böreği,Antakya Simidi,Kandil Simidi,Tatlı ve Tuzlu Pasta çeşitleri ile ziyaretçi akınına uğramayı sürdürürken İşletme aynı zamanda gelen siparişler doğrultusunda asırlık taş fırını ile de hizmet veriyor.Eski dönemlerde han olarak hizmet veren yapının bir bölümünde faaliyet gösteren fırının hiç kaybetmeden günümüze gelmiş  tarihi dokusu görenleri kendine hayran bırakırken bir çok fotoğrafçının objektifine konu olması ile biliniyor.

Tüm lezzetlerimiz anne eli değmiş gibi…

Müşterilerine sundukları tüm lezzetlerin en kaliteli malzemelerden yapıldığını ve tıpkı anne eli değmiş gibi bir lezzete sahip olduğunu söyleyen Üçüncü kuşak işletmeciler Kadir Günay ve Habip Altınöz yaptıkları açıklamada:” İlk olarak şunu söylemek isteriz ki ürünlerimiz her gün pişirilerek en leziz halleri ile sunulmaktadır. Hatay mutfağının en bilindik lezzetlerinden olan Kömbe, Kerebiç,Külçe,Kaytaz Böreği,Antakya Simidi,Kandil Simidi,Tatlı ve Tuzlu Pasta çeşitlerini  en uygun fiyatlar ile satış yapmaktayız. Oldukça geçmişe sahip olan işyerimiz damak çatlatan lezzetlerinin yanında ülkemizin ünlü isimlerinin ziyaretleri ile de bilinmektedir. Tarihi Kömbe Durağı lezzetlerinin tadına bakanlar arasında Siyaset,Spor,Sanat ,İş ve Basın dünyasının önemli isimleri bunulmaktadır.

Biz büyüklerimizden öğrendiklerimiz doğrultusunda yöresel lezzetlerimizi hazırlarken alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız da bunları doğru kıvamda pişirerek müşterilerimize hazırlamaktadırlar.Bildiğiniz gibi son dönemde bir çok ürüne zam geldi ama biz müşterilerimize destek olmak anlamında  az bir kar ile satışımızı yaparak yıllardır yanımızda olan müşterilerimize ve şehrimize gelen misafirlerimize Hatay lezzetlerini leziz bir o kadar da uygun fiyatlar ile sunmak adına çaba gösteriyoruz. Hijyen ve Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımızdır.

Büyüklerimizden öğrendiğimiz kömbenin  kendi special sunumlarımız ile çeşit sayısını arttırdık.Sade kömbe ile birlikte Cevizli,Hurmalı,Mahlepli,Antep Fıstıklı ve Keçi Boynuzu Özlü kömbelerimiz herkesin büyük beğenisini toplamıştır.Aynı zamanda uzun çarşı esnafımız ve mahalle sakinlerinin getirdikleri yemekleri pişirerek fırın hizmetimize devam ediyoruz.Tam buğday unlu ekmeğimiz ve minik ebatlardaki porsiyonluk ekmeklerimiz yine yoğun ilgi gören ürünlerimiz arasındadır.

Ürünlerimizi alan müşterilerimizin tavsiyeleri ve Sosyal medya hesaplarımız üzerinden aldığımız siparişleri Türkiye’nin her yerine kargo ile göndermekteyiz. Tarihi Kömbe Durağına hala uğramayanlar varsa biz bu arkadaşlarımızı  muhteşem lezzetlerimizi tatmak üzere işyerimize bekliyoruz.”dediler.

Uzun Çarşı Meydan Caddesi Eski Tabakhane Sokak No: 37 adresinde faaliyet gösteren Tarihi Kömbe Durağının iletişim telefonu 0 326 212 62 03

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu