Uygun Fiyata Kaliteli Eğitimin Adresi : ”Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

“Ezberleri Bozmaya Geliyoruz” sloganıyla  çıktıkları yolda verdikleri eğitim ve elde ettikleri başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerlerinde toplamaya devam eden Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu,Son dönemde tüm sektörlerde yaşanan zamlara inat uygun fiyat ile kaliteli eğitim vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz eğitim sezonunda YKS 2022 sınavında ilk 10 000 ‘de 24 Sayısal  ve 18 Eşit Ağırlık öğrencisi ile yer alan Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu yeni eğitim sezonu için startı verdi.

En iyilerin tercihi olarak bilinen 3D Yayınları Hatay Sınav Bayisi olan Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu eğitim sezonu içerisinde öğrencileri için Türkiye Geneli 120 TYT ve 65 AYT deneme sınavı düzenliyor.

Kariyeri için bizi tercih eden tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz diyen Kurucular Volkan Şerifoğlu,Öncel Dönmez ve Ufuk Vural açıklamalarında:” Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana verdiğimiz başarılı eğitim ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Sadece eğitim alanında değil Rehberlik ve Danışmanlık alanında da en iyi hizmeti verebilmek adına var gücü ile çalışan kurumumuzda görev yapan tüm personelimiz alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır. Yeni sezon için start verdiğimiz şu günlerde velilerimizden en büyük teşekkürü uygun fiyatlarımız ile almaktayız. Bizim önceliğimizin  eğitim olduğunun bir kez daha  altını çizmek istiyoruz.

Yeni sezon için öğrencilerimize kayıtla birlikte hemen 3 kitap seti verdiğimiz kurumumuzda 8. ve 7. Sınıflar için  4 kitap seti veriyoruz.  Mezunlar ile  12. 11. 10. 9. Sınıflar için Haftada 22 saat , 8. ve 7. Sınıflar için haftada 18 saat eğitimin yapılacağı kurumumuzda aynı zamanda 6 haftada bir akşam kampı planlıyoruz. Aynı zamanda

Alanında deneyimli öğretmenlerimizin nezaretinde gerçekleşecek olan eğitimlerimiz neticesinde bu yılda iyi sonuçları elde edeceğimize inancımız tamdır.Sınırlı sayıda kalan kontenjanlarımız için Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursumuza bekliyoruz.”dediler.

Gazi mahallesi Esentepe Opet Karşısında faaliyet gösteren Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu iletişim telefonları 0 501 251 07 99 ile 0 537 523 07 99

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu