utlrAslan Hatay’da Ramazan Mesaisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Şubat depreminin ilk gününden itibaren yoğun bir tempo ile depremzedelerin yanında olan utlrAslan Hatay ailesi onbir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yoğun mesai harcayarak yardım kolilerini il genelinde ihtiyaç sahiplerine yetiştiriyorlar.

Özenle hazırlanmış binlerce Ramazan kolisi utlrAslan Hatay il, ilçe, üniversite ve lise temsilcilikleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılırken yine aynı ekip tarafından Ramazan pidesi dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

 

“Ey Müminler; Hayır işlerinde yarışınız.” Bakara, 148

İlk günden itibaren ekibinin başında koşturan utlrAslan Hatay başkanı Mustafa Altıok yaptığı açıklamada:”6 Şubat depreminin izlerinin hala devam ettiği ve ihtiyaç sahibi ailelerin sayısının oldukça fazla olduğu şu mübarek günlerde utlrAslan Hatay ailesi olarak faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz.

Birlik ve beraberlik ayı Ramazan-ı Şerif sebebiyle Hatay  il, ilçe, üniversite ve lise temsilciliklerimizle birlikte bu sene de  “Bir Yardım Bin Mutluluk”  diyerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya ve yardımlarımızla ailelerin yüzlerini bir nebze de olsa gülümsetmeye devam ediyoruz.

Yaradanım bizlere güç verdikçe bu şehir ayağa kalkana dek gidilmedik yer girilmedik gönül bırakmadan sahalarda olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca her gün bir lokasyonda arkadaşlarımız Ramazan ayının maneviyatında uzaklaşılmaması adına Ramazan pidesi dağıtımımız geçen sene olduğu gibi bu sene de devam etmektedir.

utlrAslan Hatay ailesi olarak bizler ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.Emeklerinden dolayı ailemizin her bir ferdine sonsuz şükranlarımı sunuyor,herkese Hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu