UNUTMAK İSTEYECEĞİMİZ BİR GÜN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sivasspor 4 ×  Atakaş Hatayspor 0

Unutmak isteyeceğimiz bir gün. Maçın hiç bir anında etkili olamadık. Uzun zamandır Hataysporun bu kadar etkisiz oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Yinede sağlık olsun diyelim. Bize iyi bir uyarı olsun.

Maça Sivasspor 6 maçtır kazanamamış olmanın hırsıyla çok istekli ve hırslı başladı.Sivassporun bu  baskısına karşılık veremedik, çıkarken çok top kaptırdık, Tarore ve Ruben Riberio’ya çok yakın oynayıp bizim organize olmamızı engellediler. Gradel maça damgasını vurdu. Onu durduramadık. Maç önu yazımızda belirtmiştik,ona çok dikkat etmemiz gerekiyor diye.

2.yarı bir umutla başladık ama hakem Ruben Ribeiro’ya çok kolay kırmızı kart gösterince direncimiz iyice düştü.  Ruben ve Tarore kötü olunca takım pozisyon üretmekte zorlandı.

Sözün kısası bugün Munir dışında takım çok kötüydü. Hiç reaksiyon veremedik.  Sezon başından beri övdüğümüz takım bugün bize hayal kırıklığı yaşattı. Bu takım kötü oynasa dahi mücadele anlamında hiç geri atmazdı. Ama bugün sanki mental olarak sahada yoktuk.

Şimdi bu akşamı unutup haftaya sahamızda oynayacağımız Başakşehir maçına iyi hazırlanmalıyız. Mağlubiyetler olur , önümüze bakalım.

Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Bazen böyle kalp kırıcı mağlubiyetler olacak. Önemli olan buradan ayağa kalkmak. Taraftarın desteğiyle yine iyi bir seri yakalayacağız.

Şu da bir gerçek ki bu takıma en az 3 oyuncu takviyesi lazım. Haftalar ilerledikçe lig daha kırıcı olacak. Kadromuzun  geniş olması şart.Transfer şart. Emre, Kamara, Falette, Muhammed çok yetersiz. Takım çok yorgun görünüyor. Bazı oyunculara çok fazla yük bindi

Taraftarımıza da seslenmek istiyorum. Kimse böyle bir mağlubiyet beklemiyordu. Herkes kızgın, Herkes eleştiriyor. Bu konuda taraftrar sonuna kadar haklı. Kişisel olarak yanlışların söylenmesi görüşündeyim ama bunu hakarete varacak şekilde yapmamak lazım. Eleştiri tabi olacak ve olmalıda. Olumlu Eleştiri doğru yolu bulmamıza yardımcı olur. Bunlara sonuna kadar katılıyorum. Katılmadığım nokta böyle yenilgilerden sonra sayıları az da olsa takımı yerden yere vuran, maç satmakla suçlayan bir taraftar topluluğunu üzülerek görüyorum. Bu gibi söylemleribu takım hak etmiyor. Bu hoca ve takım sezon başından beri kısıtlı kadroya rağmen bizleri sevindirdi, gururlandırdı.İkinci sıradayız, Rüyamızda görsek inanamayacağımız yerdeyiz. Bunları unutmamak lazım. Lig devam ediyor. Öyle ya da böyle Bu takım bizi sezon sonuna kadar götürecek. Bize düşen her şartta takıma destek olmaktır

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu