Ünlü Fenomen Hatay’da Gönüllere Dokundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çektiği Arapça komedi videoları ve filmleri ile milyonları kahkahaya boğan ve 6 Şubat tarihinden itibaren yüzü hiç gülmeyen  Meriç Gültekin ,Asrın felaketi diye tabir edilen deprem yıkımı sonrasında yaptığı çalışmalar ile gönüllere dokundu.

Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketi olan AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent ve ekibi ile birlikte ilk günden itibaren depremzedeler için koşturan Meriç Gültekin herkesin takdirini kazandı.

Çadır,Konteyner,Gıda,Battaniye ve Hijyen malzemesi konusunda yoğun bir tempo ile çalışan Meriç Gültekin havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan haşere, fare,akrep ve  yılan konusunda dağıtım yaptığı kükürt ve zirai ilaçlar ile çalışmalarını sürdürüyor.

Hepimize Büyük Geçmiş Olsun..

Duygu dolu gözler ile hepimize büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan ünlü fenomen Meriç Gültekin açıklamasında:” Böylesine büyük bir felaketi çok büyük kayıplar ile yaşadık.İnanın hepimiz öldük desek yeridir. Hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Enkaz altından çıkarılan ve halen de tedavileri süren kardeşlerimize de şifalar diliyorum.

Depremin ilk saatlerinden itibaren yanımızda yer alan AHBAP iyilik hareketine ne kadar teşekkür edilse azdır. Sevgili dostum Haluk Levent ve ekibinin yaptığı tüm çalışmalarda ilk andan itibaren yer alarak bende memleketim adına bir şeyler yapma mücadelesi verdim.Başarılı olabildiysem ne mutlu bana.İlk günden itibaren telefonlarım susmuyor sosyal medya hesaplarıma mesajlar yağıyor. Emin olun hepsine yetişmeye çalıştım ve hala da çalışıyorum. Havaların ısınması ile birlikte  ortaya çıkan haşere, fare,akrep ve yılan konusunda çalışmalarımıza hız verdik bugünlerde. Dağıttığımız malzemeyi dileyen Defne Tarım Zirai İlaç Tohum ve Gübre Bayisine gelip alabiliyor. Genellikle de  ekip arkadaşlarım ile birlikte bu malzemeleri bizler adrese teslim dağıtıyoruz. Son olarak şunu söylemek istiyorum Rabbim bizlere bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın ve yüreği güzel insanlar ile birlikte biz sonuna kadar desteğe devam edeceğiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu