ÜLKÜCÜLER REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antakya İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Suyun Rengi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır önderliğinde gerçekleşen ziyarete katılan Ülkücü ve Asenalar engelli bireyler ile keyifli zaman geçirirken ziyaret anısına tüm öğrencilere Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan Türk Büyükler serisinin boya kitapları hediye edildi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti idile getiren Özel Suyun Rengi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve aynı zamanda Hatay Otizmliler Derneği Başkanı Sara Gök, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ziyaretleri ve hediyeleri ile öğrencileri mutlu eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır başta olmak üzere Ülkücü ve Asenalara teşekkür etti.

Unutulmamalıdır ki herkes birer engelli adayıdır diyerek sözlerine başlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır yaptığı açıklamasında:” 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bölgemiz Rehabilitasyon Merkezleri arasında her daim farkını ortaya koymayı başaran ve öğrencilerinin elde ettiği Türkiye dereceleri ile gururumuz olan Özel Suyun Rengi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik. Engelli öğrencilerimiz ile sohbet ederek alanında uzman öğretmenleri nezaretinde yaptıkları çalışmaları izleme şansı bulduk. Tüm öğrencilerimize Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan Türk Büyükler serisinin boya kitapları hediye ettik. Öğrencilerine özel ilgi gösteren Özel Suyun Rengi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Hatay Otizmliler Derneği Başkanı Sara Gök hanımefendiye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.Ayrıca bu özel günde gerçekleştirdiğimiz ziyaretin mimarı olan kurum müdürü Yahya Turan’a da şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu