Turnuvanın Şampiyonu Mehmet İpek Camii oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Müftülüğü Gençlik Merkezi koordinesinde Hatay merkezde bulunan 16 camide okuyan yaz Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen halısaha futbol turnuvasında şampiyon Mehmet İpek Camii Futbol Takımı oldu.

Saraykent Halisahada oynanan final maçında rakibi Ovakent Camii Futbol Takımını 4-0 yenen Mehmet İpek Camii Futbol Takımına kupa ve madalyasını düzenlenen törenle İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili verdi.

Finalde Mehmet İpek Camii futbol takımı Ovakent Camii Futbol takımını 4-0 mağlup ederek turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Şampiyon takıma kupa ve madalyalarıni teslim eden İl Müftüsü Bilgili turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederken şampiyon olan Mehmet İpek Camii futbol takımını tebrik etti.

Her sene yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak, kaynaşmayı sağlamak için bu gibi turnuvalar düzenlediklerini söyleyen İl Müftüsü Bilgili, bu yıl düzenlenen turnuvaya katılımın oldukça yüksek olduğunu, takımların centilmence futbol oynayarak kurs öğrencilerine yakışır bir davranış sergilediğini, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Mehmet İpek Camii İmam Hatipi ve futbol takımı sorumlusu Rıza Ateş, turnuvayı şampiyon olarak tamamladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Takımının turnuvada tüm maçlara kazanma parolasıyla çıktığını ve namağlup şampiyon olduğunu belirten Rıza Ateş, takımındaki her bir oyuncusuna teşekkür etti.
Final maçı sonrası takım oyuncularını kupaları ve madalyalariyla Mehmet İpek Camiinde ağırlayan takım sorumlusu Ateş, oyuncularını tek tek kutlarken, her birine şampiyonluk hatırası olarak minik hediyeler de verdi…

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu