TÜRKİYE-LETONYA MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM ŞUNLAR;

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1- Öncelikle 2024 Avrupa Şampiyonası yolunda 10 puanlık katkı sağlayan Stefan Kuntz’a ve emeği geçen herkese teşekkürler.

2- Futbolda bazen doğruları yaparak kaybedersiniz, yanlışları yaparak kazanabilirsiniz. Barış Alper Yılmaz’ı inanmıyorsanız Galatasaray’lılara sorun, yerleşik savunmalara karşı etkisiz.

3- Vincenzo Montella, maça başlaması gereken 11’i, yani Eren Elmalı ve Cenk Tosun’un da kadroda olduğu dizilişi değişiklikle yapacakken Cenk Özkaçar’ın çok kötü pasını, Yunus çok güzel kontrol edip çok güzel vurunca bu değişikliğe gerek duymadı.

4- Şu konuda çok iddialıyım; Belki Özkaçar, ileride çok iyi oyuncu olacak-olabilir, gelecek vaadedebilir. Ama Eren Elmalı benim mütevazi futbol bilgime göre, Cenk Özkaçar’dan daha iyi sol bek.

5- Hırvatistan’ı yenen futbol anlayışı ile Letonya’yı yenen futbol anlayışı aynı olamaz, olmamalı. Montella bu maçta kazandı deyu herşeyi doğru yaptığını düşünürse uzun vadede sıkıntı.

6- Avrupa Futbol Şampiyonası yanlışlar yaparak da kazanabileceğiniz bir yer değil. BKNZ. 0 çektiğimiz son 2 Avrupa Şampiyonası.

7- Ama bugün bunları konuşup moral bozmaya gerek yok. Gün Avrupa Şampiyonasına en erken katılanlardan biri olduğumuz için sevinme günü. EN BÜYÜK TÜRKİYE

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu