TÜRKİYE – GALLER MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1 – Başta şunu belirteyim milli maç Samsun’a çok yakıştı.

2 – Maçta 3 önemli hamle var. Birincisi, maça savruk başlayan ve tercih hataları yapan Kerem’in yerine Barış Alper’i çekip, Umut’u merkeze koyup hem kanadı hem de merkez sanrtafor bölgesini işler hale getirme hamlesi, ikincisi Rakibin 10 kişi kalmasından dolayı üzerimize gelemeyeceğini tespitle Salih’in yerine Alex de Güler’i alma hamlesi ve son olarak Eren Elmalı’yı kullanarak Ferdi’yi, en gerçek mevkisi olan hücum sağ bek olarak kullanma hamlesi.

3 – Durum 0-0 iken, ancak süper kahraman elbisesi giyen Süperman’ın uçup kurtarabileceği topu Mert’in çıkarması da maçın kırılma anlarından bir tanesiydi.

4 – Umut Nayır’a saygı duymamak elde değil. Yiğit düştüğü yerden kalkar anlayışının en net örneği. Ümraniye düştü bu yiğit kalktı.

5 – Milli takımımızı hiç beğenmediğimiz bir dönemde, daha elemelerin hemen başında direk rakibine 5 puan fark atması bize has bir terslikte iş meselesi.

6 – Hakan Çalhanoğlu dünyanın en iyi duran top ustalarından biri. Penaltıyı kaçırması klas oyuncuların penaltı kaçırması olarak değerlendirilebilir. Onun dışında her topu olumlu kullandı.

7 – Arda Güler’in topu ayağına alıp navigasyonu açıp, önce rota oluşturup sonra adrese göndermesi akıllara insansız posta aracının icadını getirdi. Olur mu olur ?

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu