Tüm politika sezonu kurtarma üzerine: Bruma ve Boyd, Hatayspor’un gündeminde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo-Beyazlılar, ara transfer döneminde çeşitli sebeplerle kadroya alınmayan önemli oyunculara yönelecek. Hatayspor en düşük maliyetle, önemli oyuncuları kadrosuna katarak, mevcut kadrosunu güçlendirme yoluna gidecek

Atakaş Hatayspor ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği oyuncuları belirlemeye başladı.

Bordo-Beyazlı ekipte, teknik direktör Volkan Demirel’in isteği doğrultusunda Fenerbahçe’den Bruma ve Beşiktaş’tan Boyd’un kiralanması gündeme geldiği öğrenildi. Öncelikle kulüpleriyle görüşme yapmak isteyen transferden sorumlu yöneticiler, 6 aylık kiralama bedeli hakkında anlaşma sağlanması halinde her iki futbolcuyla görüşecek. Oyuncuların Hatayspor’a gelmesi konusunda teknik direktör Volkan Demirel’in de görüşme yapabileceği belirtiliyor. Her iki oyuncuda şu anda yabancı kontenjanına takılarak liste dışında kalmış durumda. Anlaşma sağlanması halinde iki oyuncunun da Hatay’a davet edilerek idmanlara çıkması bekleniyor. Bonservisi Beşiktaş’ta olan 27 yaşındaki Yeni Zelenda asıllı Amerikalı millî futbolcuTyler Dominic Boyd sol kanat mevkiinde oynuyor.

Yine Fenerbahçe’de kiralık olarak transfer edilen kadroda kendine yer bulamayan esas ismi Armindo Tué Na Bangna olan 28 yaşındaki Bruma da, sağ kanatta forma giyiyor. Hatayspor’un ara transfer döneminde takımlarında çeşitli sebeplerle kadroya alınmayan oyunculara yönelmesi ve takımı bu şekilde güçlendirme yoluna gitmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu