Tüm çabamız Altınözülü gençler için

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü’nde “Yaz Spor Okulları” kapsamında düzenlenen futbol kursları ve  “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında düzenlenen yüzme kursları devam ediyor.

Açılan kurslar ile çocuklara futbol ve yüzme eğitimi verildiğini belirten ve bu sayede çocukların, yaz tatilini spor ile iç içe geçirmelerinin sağlandığına değinen Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, “Sportif imkânları herkes için ulaşılabilir hâle getirmenin gayreti içindeyiz. Gençlerimizi spora teşvik etmek için sporu çeşitli kurslar ile çocuklarımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.  Haftanın belirli saatlerinde eğitim alan öğrenciler, Altınözü’nde birbirinden farklı kurslara olanak sağlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

SPOR HAYATA OLUMLU KATKILAR SAĞLAR

Spor kültürünün yaygınlaştırılması ve geliştirilmesinin önemine değinen Müdür Zümre, “Çocukların erken yaşlardan itibaren sporla tanışıp, sporu bir yaşama şekli haline getirmelerini hedefliyoruz. İlçemizde yazın başından bu yana devam eden çok sayıda yaz kursumuz mevcut. Bunların başında yüzme, futbol, basketbol ve voleybol geliyor. Hocalarımız kurs öğrencileri ile yakından ilgileniyor. Her çocuğun spor yapmasını sporla uğraşmasını istiyoruz. Çünkü sporun gençlerimizi ve çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlıktan koruyacağına ve seçtikleri sporla yakaladıkları başarının, çocuklarımızın derslerine ve yaşamlarına da olumlu yönde birçok katkı sunacağına inanıyorum. Çocuklarımızın hayatlarını disipline ettiğimizde onlara sağlıklı bir spor yapma imkânı sunduğumuzda etraflarındaki olumsuzluklardan sıyrılarak neleri başarabileceğini çok iyi bir şekilde göreceğiz” dedi.

Talip Köleoğlu 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu