TSYD-PETROL OFİSİ ENGELSİZ ÖDÜL TÖRENİ’NDE OYLAMA SONA ERDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)-Petrol Ofisi Engelsiz Ödül Töreni’nde oy verme süreci sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayesinde, Petrol Ofisi’nin ana sponsorluğunda 4 Mayıs Perşembe günü İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde Türkiye’de ilk kez “engelli sporculara” yönelik gerçekleşecek ödül töreninin oylaması 14 Nisan’da başlamıştı.

Tam 18 gün süren ve yoğun katılımla gerçekleşen oylama dün 23.59’da sona erdi.

TSYD üyeleri ve sporseverler “Yılın Erkek Sporcusu, Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Milli Takımı, Yılın Antrenörü” kategorilerinde oylarını kullandı.

Bu kategorilerde ödüle layık görülen isimler; 4 Mayıs akşamı S Sport Kanalı’ndan canlı yayınlanacak törende davetliler önünde açıklanacak.

“SpordandaÖte” sloganıyla düzenlenecek gecede oylamaya çıkan bu kategorilerin yanı sıra; Azim Ödülü, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu Ödülü, Vefa Ödülü, Sağlık Kahramanı Ödülü, Farkındalık Ödülü ve Yavuz Kocaömer Özel Ödülü de verilecek.

OĞUZ TONGSİR: SPORDAN DA ÖTE BİR GÜN OLACAK

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, oylamaya büyük bir ilgi gösterildiğini söyledi.

Türkiye’de ilk kez böyle bir ödül töreninin yapılacağına vurgu yapan Tongsir, “Ödül törenine artık 2 gün kaldı. 14 Nisan’da başlayan oylamaya sporseverler büyük bir ilgi gösterdi. Oylamaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Ödül alacak isimlerin açıklanmasını da heyecanla bekliyoruz. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi ‘Spordan da Öte’ bir gün olacak” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu