TSYD ANTALYA ŞUBESİ’NDEN SİNAN BOZTEPE’YE ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi, 16 Ekim’de Antalyaspor’da başkanlık koltuğuna oturan Sinan Boztepe ile bir araya geldi.
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalyaspor Şube Başkanı Şifa Çiçek, yöneticiler Erkan Erman, Ersin Aydın, Ali Bayraklı, Koray Geçgel ve Mehmet Akif Arıcı’nın yanı sıra Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren de yer aldı.
Ziyarette konuşan Başkan Sinan Boztepe, kendisinden sonra göreve gelecek Antalyaspor Yönetimi için daha iyi bir kulüp bırakabilmek için çalışma yaptığını söyledi. Antalyaspor’un özellikle mali olarak daha iyi bir konuma getirmek istediğini belirten Boztepe, ilk icraatlarının güneş enerjisi sistemini hayata geçirerek kulübün elektrik masraflarından kurtulmasını sağlamak olduğunu söyledi. Gelir getirici çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Boztepe, sportif başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek de yaptıkları çalışmalardan bahsederken, kulübün başarısı için el birliğiyle çalışma yapılmasının önemine dikkat çekti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu