TSYD ANKARA ŞUBESİ’NDEN ANKARAGÜCÜ’NE ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca’yı ziyaret ederek, hem oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde başarılar diledi hem de gündemdeki konuları değerlendirdi. Beştepe’deki kulüp binasında gerçekleşen ziyarete, TSYD Ankara Şube Başkanı Murat Tarhan, yöneticiler; Bülent Karadaş, Özgür Şahiner, Timuçin Nalbant, Orhan Kemal Erkılıç katıldı. Ankaragücü’nün Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aytekin de görüşmede yer aldı.

Başkan Faruk Koca, kupada Medipol Başakşehir ardından da ligde Galatasaray ile zorlu maçlara çıkacaklarını belirtip, “Hedefimiz kupada önce final vizesi almak ardından da kupayı kazanmak. Ligde de daha güvenli yere gelmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, dernek olarak kulüplerle iletişimi üst düzeyde tutmaya gayret ettiklerini, Ankaragücü’nün bu konuda kendilerine her zaman yakınlık gösterdiğini belirtip, “Sezon öncesindeki geleneksel turnuvamızla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ankaragücü’nü bir kez daha bu organizasyonda görmek bizleri mutlu edecek” dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu