“TŞOF yönetimi Hatay’da toplandı”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu toplantısı Genel Başkan Fevzi Apaydın başkanlığında Hatay’da gerçekleştirildi.

Hatay’ın depremde aldığı hasara dikkat çekmek ve yardımcı olunması için Hatay’a gelen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetimi, genel kurulun Hatay’da gerçekleşmesinin önemli olduğuna değindi. Toplantıda Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz da hazır bulundu.

HATAY’IN VE HATAYLI ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ

TŞOF yönetim kurulu üyeleri, gerçekleşen genel kurul toplantısında kent genelinde depreme rağmen yaralarını kısa sürede sararak çalışmalarını sürdüren şoför esnafının ve Hatay’ın genel sorunlarını istişare ettiler. Hatay’da yapılacak çok işlerinin olduğunu belirten Başkan Apaydın, her zaman Hatay’ın yanında olacaklarını belirtti. Hatay’a ve Hataylı şoför esnafına geçmiş olsun dileklerini ileten Apaydın, aynı zamanda depremde hayatını kaybeden merhum Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulkadir Teksöz’e de başsağlığı dileklerini iletti.

YILMAZ: TŞOF YÖNETİMİMİZE NEZAKETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz, genel kurulu Hatay’da gerçekleştirerek bölgemizin sorunlarına dikkat çeken başta TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Yılmaz, toplantıyla ilgili açıklamasında, “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu toplantımızı Federasyon Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın Başkanlığında ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Hatay’ımızda gerçekleştirdik. Yaşadığımız asrın felaketi depremler sonrası şoför esnafımızın ve Şehrimizin genel konularını görüştük. Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekilliği görevini şahsıma tekrar tensip buyuran Federasyon Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın bey’e ve şahsında yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu