Tribünlerde Bayrak Şov

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’in 13. Hafta mücadelesi olan Hatayspor –Başakşehir karşılaşmasında “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile açılan dev Türk Bayrakları maça damga vurdu.
Irak’ın Kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde birer gün ara ile Şehit olan Altınöz’lü Şehitler Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner ve Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner için açılan dev Türk Bayrakları stadı dolduran bütün taraftarlardan alkış alırken taraftarlar hep bir ağızdan “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tezahürat yaparak , terörü lanetlediler.
Amanoslar Taraftar Gurubu Yöneticisi İshak Kocaoğlu yaptığı açıklamada:” Altınözlü şehitlerimiz herkesin yüreğini yaktı. Bizde taraftar gurubu olarak Şehitlerimizin anısına maç öncesi dev Türk Bayrakları açarak onlara minnet duygularımızı göstermek istedik. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlarını hep birlikte tezahürat yaptıktan sonra İstiklal Marşımızı da coşkulu bir biçimde okuduk.Hepimizin başı sağolsun aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu