Transfer yapmamız şart!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Süper Lig’de ikinci yarının açılış haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Kasımpaşa’yı aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederek başlayan genç çalıştırıcı, Kasımpaşa’nın maçı daha çok istediğini ve sahada doğruları yaptığını ifade etti.

Aldıkları mağlubiyetten ziyade ortaya koydukları kötü futbolun bir hayli düşündürücü olduğunu ifade eden Erdoğan, “Kötü oynadık. Aldığım mağlubiyetle beraber bu kadar kötü bir oyun ve mücadele bizi düşündürmeye başladı. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız” dedi.

4 YA DA 5 TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ

En az 4 transfer yapmayı planladıklarını ifade eden Ömer Hoca, “Transfer yapmamız gerektiği bir kez daha ortaya çıktı. Buna ihtiyacım var.  Çok eksiğimiz var. Alternatif anlamında sıkıntılar yaşıyoruz. Ciddi sakatlıklarla beraber sıkıntılar yaşıyoruz. Bunun üstesinden gelecek tecrübeye sahibiz. Devre arasında transfer kolay olmuyor. 4 ya da 5 oyuncu almayı düşünüyoruz” dedi.

PRENSİPTE ANLAŞTIĞIMIZ İSİMLER VAR

Transfer gündemine ilişkin son bilgileri paylaşan Ömer Hoca, “Resmi imza attığımız bir oyuncu yok ancak prensip anlaşmasına vardığımız isimler var. Onlar da en yakın zamanda aramıza katılınca hem kalitemizi hem rekabeti arttırırlar diye düşünüyorum. Takviyelerle birlikte en yakın zamandaki Galatasaray maçıyla yeniden ayağa kalkmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

KAMİL, ONUR VE AHMET’İ RİSKE ETMEK ZORUNDA KALDIK

Kamil Ahmet ve Onur Ergün sadece ter idmanında takımla birlikte çalışma fırsatı bulabildiklerini ifade eden Ömer Hoca, kadro kurarken fazla bir seçeneğinin bulunmadığına işaret etti. Erdoğan, “Açıkçası ilk 11’de çok fazla seçeneğimiz yoktu. Onur Ergün, Mehdi ve Kamil Ahmet gibi isimleri maç temposu yakalasınlar diye son 15-20 dakika oyuna almayı planlıyorduk. Fakat skordan sonra bu değişiklikleri erken yapmak zorunda kaldık. Tabi bunu yaparken risk de aldık. Onur, Mehdi ve Kamil sadece bir idman yapabildi. Risk almak zorunda kaldık. Önümüzdeki maçlarda daha çok eksik kalabilirdik. İlk yarıdaki görüntü üzücüydü. Zaman zaman istediğiniz oyunu sergileyemezsiniz ama mücadele anlamında eksik olursanız bu skorlar kaçınılmaz oluyor. Bizden daha çok isteyen bir rakip vardı ve biz karşılık veremedik” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu