“Transfer için henüz erken ama Volkan Hoca savunmaya ve orta sahaya takviye istiyor”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ara transfer döneminde orta sahaya ve savunmaya oyuncu alacaklarını söyledi. Başkan Savaş, HRT’de yayınlanan Ömer Cihangir’in hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati’ programına telefonla katılarak, spor kamuoyunun merak ettiği transfer ile ilgili sorulara yanıt verdi. Türkiye’de kulüplerin ekonomik dar boğazda olduğu dönemde transfer yapmanın zorluklarına değinen Başkan Savaş, “Özellikle döviz kurunun yüksek olması kulüpleri zor durumda bırakıyor. Çok fazla bütçe ayrılması söz konusu olmuyor. Elbette transfer yapmayı istiyoruz. Teknik direktörümüz Volkan Demirel’in isteği doğrultusunda savunmaya ve orta sahaya oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu işin bir de maddi boyutu var, kimse bunu konuşmak istemiyor. Ayrıca şu dönemde henüz transfer başlamadan bunları konuşmak çok erken” diye konuştu.

Başkan Savaş, “Takımdan kimler gönderilecek?” sorusuna da, “Bu konuda en yetkili ağız Volkan Demirel hocamızdır. Onun isteği doğrultusunda hareket edeceğiz. Alınacakları da gönderilecekleri de biz değil teknik heyet belirleyecektir” dedi.

Bazı çevrelerin takımın puan kaybetmesinden ve başarısızlığından memnuniyet duyduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, “Ne yazık ki, her puan kaybımızda Hatayspor düşmanları ortaya çıkıyor. Benim üzerimden siyaset yapıyorlar. Hatayspor’u siyasete karıştırmak istiyorlar. Ama buna müsaade etmeyeceğiz. Siyaset üstü olan Hatayspor’un tüm renkleri bir araya getirdiğini hatırlatmak isterim. Tek suçumuz bu kulübü 53 yıl aradan sonra Süper Lige çıkarmak olduğu için bizi eleştirecek bir şey bulamıyorlar. Ne yapıyorlar, puan kaybetmemizi bekliyorlar. Bunların amacı belli olsa da takımımız aldığı sonuçlarla bu maksatlı çevrelere en güzel cevabı son haftalarda aldığı sonuçlarla vermiştir” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu