TOSYALI, HATAY BASININI İSKENDERUN’DA BULUŞTURDU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yüzyılın felaketi depremin vurduğu Hatay’ın on beş ilçesinde görev yapan, basın mensuplarını ‘Çalışan Gazeteciler’ günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı etkinliğinde buluşturdu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 6 Şubat depremiyle büyük bir yıkıma, kayıplara uğrayan Hatay İlinde görev yapan basın mensupları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama programları kapsamında İskenderun Belediyesi 3 Nolu Sosyal Tesisinde bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremden dolayı Antakya ve diğer bölgelerdeki basın mensuplarını da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla buluşturmak istediklerini belirterek “Tarafsız, ilkeli ve objektif bir şekilde çalışan basın mensuplarımız doğru haberi halka ulaştırmak için büyük bir çaba sarf etmektedir. Bu anlamda kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Halkın tarafsız, ilkeli ve objektif bilgilendirilmesi şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir” dedi.
Hatay’ın tüm ilçelerinde görev yapan basın mensuplarını buluşturan etkinlikte, Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü bir kez daha kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu