TGC: Sanlı Ergin ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Sanlı Ergin 23 Mayıs 2023 Salı günü vefat etti. TGC Yönetim Kurulu Sanlı Ergin’in ölümünün ardından bir mesaj yayınladı.
Mesajda “Değerli meslektaşımız Sanlı Ergin’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Uzun yıllar mesleğimize ve Cemiyetimize başarıyla hizmet eden Sanlı Ergin’in ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz“ denildi.
TGC üyesi Hürriyet Gazetesi yazarı Sedat Ergin’in kardeşi olan Sanlı Ergin’in cenazesi 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü öğle namazının ardından Çengelköy’deki Kerem Aydınlar Camisi’nden alınarak Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
SANLI ERGİN KİMDİR?
1964 yılında İstanbul’da doğdu. Mesleğe 1982 yılında Cumhuriyet’de başladı. 1984-1987 yılları arasında Cumhuriyet Daily Newspaper’da sayfa tasarımcısı olarak görev aldı. Ekonomik Panorama Dergisi’nde, Hürriyet Gazetesi’nde Sayfa Tasarım ve Haftasonu Ekleri Görsel Yönetmeni olarak çalıştı. 2008-2014 yılları arasında Habertürk Gazetesi’nde Görsel Yönetmen olarak bulundu. Mesleğini Posta Gazetesi’nin Hafta Sonu eklerinde sayfa tasarımcısı olarak sürdürüyordu. Sürekli Basın Kartı sahibi Sanlı Ergin iki çocuk babasıydı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu