TEMAYÜLDE ŞABAN KURT RÜZGARI ESTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından Altınözü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında Reyhanlı Belediye Başkan aday adayı Şaban Kurt rüzgarı esti.

Hatay’da belediye başkan aday adaylığı sürecinin bitmesinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da teşkilatlar sandık başına gitti. Elektronik ortamda yapılan temayül yoklamasına katılım çok yüksek oldu. Teşkilatlar belediye başkanı olarak görmek istedikleri isimleri belirledi. AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından AK Parti teşkilatları başvuran aday adayları ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gitti. Altınözü Spor Salonu’nda düzenlenen temayül yoklamasında Reyhanlı Belediye Başkanı aday adayı Şaban Kurt yüksek oyu almayı başardı.

VATANDAŞLARLA OMUZ OMUZA

Hatay’ın en genç belediye başkan aday adaylarından olan ve çeşitli hediyelerin yer aldığı paketleri partili vatandaşlara takdim eden başkan adayı Kurt, vatandaşlarla kurduğu etkili iletişim ile de takdir toplamayı başardı. Genç yaşına rağmen AK Parti içerisinde kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getiren Kurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığı sürecinin ardından son olarak da Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı olarak Reyhanlı’ya başarıyla hizmet verdi. Reyhanlı’dan tam destek alarak yola çıkan Kurt, temayül yoklamasının da yıldızı olmayı başardı. Başkan Yardımcılığı görevindeki başarısı ile Reyhanlı’nın gönlünde taht kuran Kurt, temayül yoklamasından da beklendiği gibi yüksek oy almayı başardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi teslim edeceği genç kadroya en iyi örnek olarak gösterilen Kurt, temayül yoklamalarının ardından Genel Merkez’den de aday gösterilmeyi bekliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu