Teknokent Kolejinden Tanışma  ve Dayanışma Yemeği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Teknokent Koleji Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Tanışma  ve Dayanışma Yemeği Ay Işığı Kır  Bahçesi Ve Restaurant’ta gerçekleşti. yoğun katılım ile gerçekleşen yemek  programına Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı,Okul Müdürü Fırat Güvercin, Okul Aile Birliği Başkanı Kamil Şanverdi, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı yaptığı konuşmasında:” Okul-Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen velilerimiz arasında birlikteliği sağlamak, dostlukları pekiştirmek, hoşça vakit geçirmek amaçlı tanışma ve dayanışma yemeğine teşriflerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, saygılar sunarım. Antakya Teknokent Koleji olarak 2019 yılında geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak ,yaratıcı, kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış ve sosyo-kültürel açıdan kendini gerçekleştirmiş bireyleri yetiştirme hedefiyle 60 öğrenci, 20 Personelle birlikte eğitim meşalemizi yakarak yola çıktık. 4 yıllık geçen süre zarfında an itibari ile  600 öğrenci-60 personelle kocaman bir aileye ulaşmış bulunmaktayız.

Öğrencilerimizi Proje tabanlı eğitim vizyonuyla ezberci eğitimden uzak, uygulayarak öğreten hem hayata hem de üniversiteye hazırlayan değerli Teknokent Koleji ailesine teşekkür ederim.

Ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Okul Aile Birliği Başkanı Kamil Şanverdi hocama ve yönetim kurulu üyelerine, idarecilerime ve öğretmenlerime teşekkür ederim.”dedi.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu