Teknik direktör olması bekleniyordu ama Gökhan Zan da veda etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın “Sebebini açıklamak istemiyorum” diyerek istifa etmesinin ardından, Bordo-Beyazlı ekipte yardımcı antrenör olarak görev yapan eski milli futbolcu Gökhan Zan da Hatayspor’a veda etti

Hatayspor’da yaprak dökümü sürüyor. Ömer Erdoğan’ın ardından yardımcı antrenör Gökhan Zan da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Hatayspor’a veda ettiğini açıkladı. Gökhan Zan yaptığı açıklamada, “Sevgili Hatayspor ailesi, 11 yaşında kapısından girdiğim hayallerimi gerçekleştirmek için, futbolcu olarak alt yapısında yetiştiğim, profesyonel takıma kadar her yaş kategorisinde formasını gururla terlettiğim futbolculuk kariyerim sonrası doğup büyüdüğüm şehrimin takımı Hatayspor’da 2.Lig ve 1. Lig’de farklı kademelerinde görev aldığım ve son iki sezon Süper Lig’de antrenörlük kariyerimde bana kapılarını sonuna kadar aralayan, acısıyla tatlısıyla, üzüntüsüyle başarısıyla yıllarca şerefle hizmet ettiğim bu asil camiaya bugün artık veda vakti.

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL!

Bu sezon sona eren sözleşmemle birlikte artık farklı kulvarlara, farklı vizyonlara yol alma zamanımın geldiği inancıyla ve de antrenörlük yaşantımda yeni bir sayfa açma planlarıyla tüm sevenlerime Hatayspor  ailesine hoşçakalın diyorum. Hatayspor kalbimde her daim bir Sevda olarak kalacak.

Biliyorum ki ayrılıklar da sevdaya dahil. Bir gün tekrar kavuşmak umuduyla” ifadelerini kullandı. Ömer Hoca’nın ardından Teknik Direktör olması beklenen Gökhan Zan’ın veda mesajı şaşkınlıkla karşılandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu