TDV Kadın Kolları İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları Onbir ayın Sultanı Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartı ve  gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartı ve  gıda kolisi dağıtımı programında Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra gönüllülerde görev yaptılar.

 

 

Hanelerine kadar gelerek kendilerine Hayırlı Ramazanlar temennileri ile alışveriş kartı ve  gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları ailesine teşekkür eden ihtiyaç sahibi aileler gelen yardımların kendileri için önemli olduğunun altını çizerek Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kollarına Allah razı olsun dileklerinde bulundular.

İhtiyaç sahibi ailelerin yanlarında yer alarak bir nebzede olsa onlara yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kolları Yöneticileri ,Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartı ve  gıda kolisi yardımlarının devam edeceğinin altını çizerek yardım programında kendileri ile birlikte koşturan yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülere şükranlarını sundular.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili bereketin, yardımlaşma ve dayanışmanın ayı olan mübarek Ramazan ayında yaptıkları program ile İhtiyaç Sahiplerinin Yanında olan Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Kadın Kollarına teşekkür etti.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu