TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE ÇOCUK VE GENÇLERİN YOĞUN İLGİSİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi’ne çocuk ve gençlerin yoğun ilgisi sürüyor. Reyhanlı Belediyesi ile Tayvan Hükümeti bünyesindeki Merkezler bu yaz da gençlerin buluşma noktası olmaya devam etti. Gençlerin becerilerini geliştirmeleri, hayatın her alanında var olabilmeleri ve değerli zamanlarını daha faydalı değerlendirebilmeleri amacıyla yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Merkez’e talep arttı. Belediyenin ve bünyesinde açılan Tayvan Kültür merkezlerinin sosyal uyum sporu faaliyetlerinden biri olan Masa Tenisi oldukça popüler hale geldi. Çocuk ve gençlerin kıyasıya yarıştığı etkinliklerde. Rakipler tıpkı profesyonel sporcular gibiydi. Sportif faaliyetlerin dışında toplumsal uyum kapsamında sanattan yeniliğe, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye çalışması bulunmaktadır.
Gençlere hizmet etme politikasını benimseyen Tayvan Kültür Merkezi’nde etkinliklerine ulaşamayan gençlere yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Gençler talep ettikleri pek çok aktiviteye bu merkezler aracılığıyla ulaşabilmektedir.


TALEPLER DOĞRULTUSUNDA ATÖLYELER AÇILIYOR; GENÇLERİMİZ ÜCRETSİZ YARARLANMAKTADIR
Atölye ve etkinliklerde gençler hem öğreniyor hem eğleniyor hem de kendilerini keşfetme şansı buluyor. Atölye dersleri, güvenli ve sessiz bir ortamda ders çalışabileceğiniz kütüphane, sinema salonları, inovasyon dersleri, dinlenme odası, sohbet odası ve oyun odaları, masa tenisi, futbol ve basketbol sahaları ile hizmet vermektedir.
Atölyeler gençlerin bulundukları merkezde istekleri doğrultusunda da tasarlanabilmektedir. Merkezin gönüllü mimarı Recep Öğüç kendileriyle görüşerek bir atölye açılması talebinde bulunabilir. Gençler gençlik merkezlerinden haftanın 7 günü ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
Tayvan Kültür Merkezi Yetkilileri şu açıklamayı yaptı:
“Spor faaliyetlerinden sanatta inovasyona, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye ve etkinliğe ev sahipliği yapan Merkezimizde bu yaz ve bahar döneminde misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. “Gençlerimizi, her alanda kendilerini geliştirmeleri için ücretsiz eğitim alacakları Tayvan Kültür Merkezlerimize bekliyoruz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu