TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ TOPLUM YARARINA PROĞRAMLARI SÜRÜYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi Tayvan Halkının yardım amaçlı yolladığı ürünleri dağıtmaya devam ediyor. Ağırlık olarak çocuk kıyafetleri olan ürünler merkezde sosyal uyum çerçevesinde Eğitim gören çocuklara verildi. Genellikle ihtiyaç sahibi olan Ailelerin çocuklarına yapılan yardım çovukların yüzünü güldürdü. Ara ara organizasyonlarla Reyhanlı Bekediyesi gözetiminde dağıtılan bu ürünler ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre dağıtım yapılıyor. Merkezde bulunan öğretmenlerin tespit ettiği çocuklara veriliyor. Tatil sonrası çocuklara hefiye şeklinde verilen ürünler cıvıl cıvıl renkler çocukları çok mutlu etti.

Tayvan Kültür Merkezi yetkilileri çeşitli yardım malzemelerinin dağıtımı amacıyla getirildi.
yurt idışından getirilen malzemeler, görevlilerce tasnif edilerek Kentin farklı noktalarının yanı kırsal mahallelerinden gelen çocuklara giyim, temizlik, tekstil, gibi ihtiyaç malzemeleri, dağıtılıyor.
Öte yandan çadır kentlerde kurulan depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca kadınlara ve bebeklere yönelik giyim ve bakım malzemelerinin yer aldığı çadırlara da yardım kolileri gönderiliyor.
Yürütülen çalışmalarda, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında personel ile gönüllü görev alırken, yardım alan çocukların velileri yardımlar sayesinde birçok ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, yetkililere teşekkür etti. Tayvan Kültür merkezi
sayesinde gerekli ihtiyaçlarına ulaşabildiklerini ifade eden, “Tayvan Kültür Merkezi Yetkilileri Bizlerin çocukları Eğitim sanat spor konusunda hizmet verdikleti gibi, giysi ve farklı ihtiyaçlarımızda Tayvan Kültür Metkezi görevliler sayesinde karşılanıyor. Bize bu desteği sağlayan Koordinatör, PR.DR.CHIU CHEN YU beye ve Tayvan Halkına Ayrıca Tayvan Kültür merkezi yetkililerine Teşekkürlerini .” Dile getirdiler.dedi.
Bu konuyla ilgili olarak Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü PR.DR.CHIU CHEN YU Bu yardımları bizlere yollayarak insanların yaralarının sarılması noktasında görevlilerin ellerinden geleni yaptığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu