Tatilkolikçilerde Muhteşem Hafta Sonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Genç ve dinamik ekibi ile en fazla tur çıkaran firmalardan biri olan Tatilkolik Hatay hafta sonu düzenlediği Lavanta Tarlaları-Salda Gölü ve Pamukkale turu ile müşterilerine unutulmaz keyifli bir gezi yaşattı.Profesyonel rehberler nezaretinde Antakya Köprübaşı Postane Önü ve İskenderun Ontur Otel Önünden start alan tur programımın ilk durağı Lavanta kokulu köy Kuyucak oldu. Rüya gibi mosmor lavanta çiçeklerinin göz alabildiğine uzandığı tarlalarda dolaşan Tatilkolikçiler renkli görüntüler oluştururken bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.Büyüleyici Lavanta bahçesi gezisi sonrasında Lavanta Ürünleri Fabrika Satış Mağazasına gelen konuklar burada alışveriş yapma imkanı buldular.Gezinin ilk gününde Salda gölüne uğrayan ekip burada verilen yüzme molası ile günü tamamladılar.

 

Turun ikinci günü  muhteşem görüntüsü ile herkesi büyüleyen Pamukkale gezisi ile başladı.Daha sonra sırasıyla Hierapolis Antik Kenti,Nekropol,Domitian Kapısı,Sütunlu Cadde,Cin Deliği,Pamukkale Traventerleri ve Meşhur Denizli Havlu Üretim Fabrikası gezisi ile Lavanta Tarlaları-Salda Gölü ve Pamukkale turu tamamlandı.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan misafirler kendilerine muhteşem bir hafta sonu gezisi yaşatan Tatilkolik Hatay ekibine teşekkür ettiler.

2021 yılının en fazla tur düzenleyen firması olarak turlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Tatilkolik Hatay işletmecisi Yunus Emre Kaya , Lavanta Tarlaları-Salda Gölü ve Pamukkale turlarının bekledikleri gibi güzel geçtiğinin altını çizerek oldukça mutlu dönüş yapan müşterilerine Tatilkolik Hatay’ı tercihlerinden dolayı teşekkür etti.Kaya,turlarının hız kesmeden devam ettiğini hatırlatarak yapmış oldukları ve önümüzdeki günlere yapacakları turlar hakkında bilgi edinmek isteyenleri İnstagram sayfaları olan @ tatilkolik_hatay ‘a davet etti.

Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Çarşı Alanında bulunan Tatilkolik Hatay’a 0 539 780 62 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu