TARİHİ ÇARŞIDA YERLİ MARKA  “ KOTJUU”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hazır giyim sektöründe Hatay’da her geçen büyüyen ve adını geniş kitlelere duyuran Kotjuu, Antakya’nın tarihi çarşısında yerli bir marka olarak 20  yıldır hizmet veriyor.  Kendine has tarzı ve modelleriyle, her mevsime özel kombineleriyle fark yaratan Kotjuu, Antakya’nın tarihi çarşısında Tayfur Sökmen Caddesi, Saka Hamamı karşısında bulunuyor.  Genç giyim, güncel sezon modelleri ve ağırlıklı olarak erkek kotta tüm markaları bünyesinde bulunduran Kotjuu, tüm kesimlere hitap eden fiyatları ve kalitesiyle, geniş bir müşteri kitlesine sahip marka konumunda.


Sahipliğini, Orhan Güneş ve Ahmet Gökçen’in yaptı Kotjuu giyim, yeni kışlık modelleriyle de Antakya halkına hizmet veriyor. Kalite ve hesaplı fiyatlarıyla büyük markalara kafa tutan Kotjuu, yerli bir marka olarak müşterilerini bekliyor.
Sattıkları ürünlerde bu güne kadar hep güzel dönüşler aldıklarını söyleyen Ahmet Gökçen, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çıktığımız bu yolda 20’inci yılımızdayız. Allah’a şükürler olsun ki, güzel bir müşteri kitlesi kazanmayı başardık. Her mevsime ve bütçeye uygun modellerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Kışlık modellerimizle iddialıyız, tüm müşterilerimizi çayımızı içmeye bekliyoruz.” Dedi.
Müşterilerin, 0531 288 27 89 numaralı telefondan da kendilerine ulaşabileceklerini söyleyen Gökçen, kendilerine tercih eden tüm müşterilerine teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu