Taraftarlardan Transfer Yorumları

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Liglerinde 1 Şubat 2021 yılında sona erecek ara transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor.

Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Atakaş Hatayspor şuana kadar ara transfer döneminde kadrosuna forvet mevkiine Kesselly Kamara’yı ve Orta sahaya Altınordu’dan Muhammed Mert’i takviyelerini yaparken, Gökhan Karadeniz ve Barbosa takımdan ayrıldı.

Biz de ara transfer dönemi hızla sürerken Atakaş Hataysor’a gönülden bağlı taraftarlara, Atakaş Hatayspor’da hangi futbolcuları görmek istersiniz ve sizce hangi bölgeye takviye şart sorularını yönelttik. Atakaş Hatayspor’u her koşulda destekleyen taraftarlar ise, farklı görüşler aktardılar. Taraftarların ortak noktada buluştuğu kanaat ise Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’de çok güzel bir performansa imza attığı yönünde.

ARMA İÇİN MÜCADELE EDECEK FUTBOLCULAR

Hatayspor Taraftarlar Derneği ikinci Başkanı ve aynı zaman da sevilen tribün liderlerinden, Antakya Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren  (Komando Mehmet), yaptığı değerlendirmede: ” Yıllardır hayal ettiğimiz ligdeyiz. Çok mutlu ve gururluyuz, bu gururu bize yaşatan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’a, kulüp başkanı Nihat Tazerarslan’a futbolculara, teknik direktör Ömer Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Takım çok iyi durumda, takımımızı beğeniyoruz. Takımda var olan futbolcular, ilk geldiğinde “bunların burada ne işi var”, denilen futbolcular şuan yıldız gibi parlıyor. Bundan sonra kim transfer edilsin sorusuna karşılık ben şunları demek istiyorum: Ayağımızı yorganımıza göre uzatalım, az parayla ekonomik ve gelecek vadeden futbolcular alıp, onlardan aynı şekilde Boupendza örneğinde olduğu gibi yıldız çıkartabiliriz. O yüzden isimler önemli değil, bizim için önemli olan arma ve o armayı şerefiyle taşıyacak, sahada mücadele edecek futbolcular gelsin Atakaş Hataysor’a. Takım makine gibi tıkır tıkır işliyor, ekonomik şartları gözeterek eksik olan bölgelere nokta transferler çok güzel olabilir. İlla ki Süper Lig’den ya da pahalı futbolcu almaya gerek yok. Akıllı futbolcu ve helal para kazanacak futbolcuları istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ORTA SAHA VE SAĞ KANAT

 

Atakaş Hatayspor’u her platformda her koşulda desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan taraftar Ali Obuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ” Lig’in başlangıcında Atakaş Hatayspor yaptığı yerinde transferlerle Süper Lig’e renk kattı. Taraftar olarak takım bize heyecan veriyor. Devre arasında yapılacak transferlere ihtiyaç olduğunu da düşünüyoruz. Giden oyuncularımız oldu, yerini dolduracak isimler elbet olacak. Taraftarlar olarak iyi bir orta saha ve sağ kanat oyuncusunun alınmasını istiyoruz. Taraftarlar olarak bu konuyu da kendi aramızda istişare ediyoruz. Biz yönetimimize, takıma teknik heyete güveniyoruz. İnşallah bu yolun sonu Avrupa olacak.  Birkaç takviye ile inşallah Avrupa Kupalarına katılmak için oynayacağız. İnşallah yeni stadımızla da birlikte, pandemi sürecini atlatıp güzel başarılar elde edeceğiz. Takımda emeği geçen herkese de yürekten teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

3 MEVKİYE ALTERNATİF

Atakaş Hatayspor’un oynadığı futbol ve verdiği mücadelenin herkes tarafından takdir edildiğine işaret eden taraftar Orhan Ünal:” Şu anki kadromuz çok iyi. Eksikler bence santrafor Boupendza’ya sakatlık ve kart cezalısı olma durumunda alternatif olarak bir isim düşünülmeli. Şahsi fikrim olarak; Kaleci sorunumuz var, Akın Alkan’ın çok emeği var üzerimizde ama yetersiz gördüm. Son maçta özellikle bana göre hatalı goller yedi. Orta saha için bir takviye lazım. Rayane Aabid çok iyi ama, alternatif bir isim olmalı. Santrafor, Orta saha ve Kaleci pozisyonlarina alternatif isimler alınmalı diye düşünüyorum. Daha iyi bir yedek kalecimiz olması lazım,4 maç ceza alan Münir’in yokluğunu arıyoruz. Duyulmamış isimlerden iyi transferler yapıldı. Menemenspor’dan alınan Kamara’yı Beşiktaş maçının sonlarında izledik. İyi bir kalitesi var. İyi yerlere geleceğini düşünüyorum ve Altınordu’dan Muhammed Mert o da inşallah takıma katkı sağlar. Duyulmamış isimler biz de parlayınca Hataysor’a da her açıdan kazanç sağlar. İnşallah hayırlısı olur.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu