Taraftarlardan Ömer Hoca’ya Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig temsilcimiz Atakaş Hatayspor’un Sosyal Medya’da faaliyet gösteren taraftar guruplarından Şampiyon Hatayspor Sayfası ve Ölümüne Hatayspor taraftar gurupları Beşiktaş maçı öncesi Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Şampiyon Hatayspor Sayfası ve Ölümüne Hatayspor taraftar guruplarının yönetici ve üyelerinin katıldığı ziyarette Sosyal Medya taraftar gurubu temsilcileri Antrenman sonrası Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile sohbet etme imkanı buldular.
Sosyal Medya taraftar guruplarının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti idile getiren Teknik Direktör Ömer Erdoğan;Kalan maçların her birinin final maçı değerinde olduğunu belirterek,Beşiktaş maçına iyi bir biçimde hazırlandıklarını ve Tribünlerde daha fazla taraftar olması gerektiğini söyledi.
Şampiyon Hatayspor Sayfası Yöneticisi Zafer Cengiz açıklamasında :” Şampiyon Hatayspor Sayfası ve Ölümüne Hatayspor taraftar gurupları Beşiktaş maçı öncesi Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ı ziyaret ederek başarılar dileğinde bulunduk. Antreman sonrasında sohbet yapma şansı bulduğumuz hocamız bizlere Bundan sonraki her maçın final maçı havasında olacağını ,Hatayspor’un hedefine ulaşmak adına var gücü ile çalışmalarına devam ettiğini ve Tribünlere daha çok seyirci beklediklerini söyledi.Beşiktaş maçında takıma çok güvendiğimizi ve deplasmandan 3 puan ile döneceğimize kesin gözü ile baktığımızı söylediğimiz hocamıza başarılar dileyerek kendisine çiçek takdim ettik.Ayrıca yoğun programı arasında bizlere zaman ayıran Ömer Hocamıza şükranlarımızı sunduk.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu