Taraftar dernekleri Özbalta’nın istifasını istedi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’de aldığı başarısız sonuçların ardından günler öncesinde sosyal medya üzerinden örgütlenerek tüm taraftarları yaptıkları açıklama ile Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın görevinden istifa etmesini isteyen 14 kişilik taraftar grubu Osman Çalgın Tesisleri’ni ziyaret ettiler. Süper Lig’de mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor’un ligde aldığı başarısız sonuçlarla zor günler geçirmesinin ardından harekete geçen Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği ile Hatayspor Taraftarlar Derneği’ni temsil eden 14 kişilik taraftar grubu, Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın istifa etmesi için Osman Çalgın Tesisleri’ni önceki gün akşam ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarete Hatayspor Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Deviren, Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ergin ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen ile birlikte toplam 14 kişilik taraftar grubu katılım gösterdi.
Önceki akşam 14 kişilik taraftar grubu adına Osman Çalgın Tesisleri’nde Atakaş Hatayspor Sportif Direktör Taner Savut ile görüşerek düşüncelerini dile getiren Hatayspor Taraftarları Derneği Başkanı Sadullah Ergin, “Bizler buraya iki resmi dernek olan Hatayspor Taraftarları Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Derneği’ni temsilen arkadaşlarımızla birlikte geldik. Bu kulübün gerçek sahibi taraftardır. Burada gördüğünüz insanlar 3, 2 ve 1’inci ligde bedel ödeyerek 53 yıllık hasret sona erdikten sonra Süper Lig görmüş insanlar. Bu sezon Hatayspor puan kaybediyor, yara derinleşiyor, kangrene dönüyor. Bu takıma ne zaman neşter vurulacağını tüm sporseverler merak ediyor. Biz taraftarlar olarak Atakaş Hatayspor Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile Kulüp Başkanı Nihat Tazeaslan ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar da isterler ki 5 maçta 15 puan alsınlar. Fakat burada teknik yönden bir eksiklik var. Şu anda Hatayspor’un başarılı olmadığını herkes biliyor. Biz taraftarlara daha ne kadar sabır ve zaman istersiniz? Hatayspor yararına yapmış olduğumuz toplantıya iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
Taraftarların yaptığı ziyarette taraftar gruplarının temsilcilerine yönelik açıklama gerçekleştiren Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut, “Futbolda bunun zamanı olmaz. Eğer biz Adana Demirspor maçında 90+9’da golü yememiş olsaydık belki de başka şeyler konuşuyor olacaktık, kaçırdıklarımızı atsaydık başka şeyler konuşuyor olacaktık. Şuna emin olmanızı istiyorum ki, sizler bu kulübü seven insanlarsınız ama bu kulübü yönetenler de bu kulübü seven insanlar. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Gerektiği zaman, gerektiği yerde kimle ilgili olursa olsun gerekli kararlar alınır. Bu konuda sporseverlerimizin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu