Sunuculukta İşinin Ehli Bir İsim :”İbrahim Kaşdaş”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Uzun yıllar bölgemiz tiyatro camiasında verdiği büyük emek ve ortaya çıkardığı başarılı oyunların yanında önemli programlarda gerçekleştirdiği sunuculuğu ile takdir toplayan İbrahim Kaşdaş  meslek hayatındaki başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.Önemli programlarda gerçekleştirdiği sunuculuk performansının yanında  Diksiyon ve Güzel Konuşma eğitimleri de veren İbrahim Kaşdaş normal yaşantısında dahi konuştuğu düzgün Türkçesi ile herkesin imrenerek baktığı bir isim olarak da çıkıyor karşımıza.Kaşdaş,Geçtiğimiz gün açılışı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat tarafından yapılan Bubble Up Waffle&Beverage’nin açılışında yaptığı sunuculuk performansı ile bir kez daha tam not aldı.

Son dönemde Antakya’da çekimleri yapılan “Kalp Yarası” dizisinde de başarılı bir şekilde canlandırdığı – Avukat Çağlar Öztürk karakteri ile de iyi bir çıkış yapan İbrahim Kaşdaş Dizi oyunculuğu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşini severek yapan herkesin başarıyı elde edeceğini söyleyen İbrahim Kaşdaş yaptığı açıklamasında :” Alanında çok iyi değerler olan hocalarımdan aldığım eğitimlerin neticesinde büyük emekler verdiğim tiyatro dünyası ve onun devamında bir tiyatro sanatçısının, kendisine verilen metni tonlama, vurgu ve benzeri kurallara bağlı kalarak canlandırması için en gerekli olan şey olan Güzel Konuşma konusunda kendimi geliştirmem ve bugün programlarda en çok mikrofon alan sunucu olmanın haklı onurunu yaşamaktayım. Bir çok önemli programda sunucu olarak görev yapmaktayım.Çocukları çok seven birisi olarak onlar için hazırlanan programlarda görev almam istendiğinde koşa koşa gitmekteyim.Son olarak açılışı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat tarafından yapılan  Açelya& Cihan  Yılmaz çiftinin işletmeciliğini yaptığı Bubble Up Waffle&Beverage’nin açılış program sunuculuğunu büyük bir keyif ile yaptığımı belirtmek isterim. Sunuculuk konusunda kendimi daha da geliştirmek adına sürekli ekrandaki başarılı spiker ve sunucuları gözlemliyor bol bol kitap okuyorum.Daha bir çok proje de görev almak umudu ile destekleri ile yanımda olan,tercihleri ile programlarında görev almamı isteyen tüm dostlara teşekkür ediyorum.”dedi

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu