SUNAY AKIN HATAY’A CUMHURİYET’İ ANLATTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yazar-şair Sunay Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antakya EXPO alanında binlerce kişiye Cumhuriyet’i anlattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın özel davetiyle Hatay’a gelen Sunay Akın, Cumhuriyet Yolunda adlı gösterisiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Atatürk’ün ‘Hatay benim şahsi meselemdir’ sözüyle Hatay’a ne kadar bağlı olduğunu anlattığı gösteride Akın, “Burası büyük bir orkestra, Millet olmak budur işte, bir Millet nasıl olunur sadece Türkiye değil dünyada bunu öğrenmek isteyen Antakya’ya gelsin” diyerek Hatay’ın değerini anlattı.

Gösterinin sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran ve Nazan Savaş, Sunay Akın’a çiçek hediye etti. Hayzaran, “23 Nisan gibi özel bir günde bizi onurlandırıp buraya geldiğiniz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına sizlere teşekkür ediyoruz. Sunay Akın’ın keyifle izlediğimiz sunumundan dolayı ve Medeniyetler beşiği Hatay’ımıza gelip bizimle bu anı paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

NAZAN SAVAŞ: TÜRKİYE HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Gösteriyi defalarca gözyaşlarını silerek izlediğini söyleyen Nazan Savaş, ‘İnşallah bundan sonra gözyaşlarımız sevinç gözyaşları olur. Türkiye her şeyin en iyisine layık. Sunay Bey’e çok teşekkür ediyorum’ diyerek çiçek takdim etti.

Dakikalarca ayakta alkışlanan Sunay Akın, Hatay’da olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sunay Akın’ın gösterisi ‘Cumhuriyet Yolunda’ 24 Nisan’da ise Arsuz EXPO alanında sevenleriyle buluşacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu