Sosyal Pedagog Gazi Zan’dan Çocuk Gelişimi Öğrencilerine Seminer

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz okul öncesi eğitim sektörünün başarılı isimlerinden Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine   “Çocuklarla Doğru İletişim Nasıl Kurulur” konulu seminer verdi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen seminere SCÜ Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan, akademik, idari personel ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri katıldı.

Sosyal Pedagog Gazi Zan seminerde,  çocuklarla doğru iletişim kurmanın yolları hakkında bilgi vererek çocukla etkili iletişimin temelinin tatlı dil ve güler yüzle başladığını, çocukla iletişimi sürdürürken çocuğun göz hizasına inilmesi gerektiğini ve çocukla göz kontağı kurmanın gerekli olduğunu çünkü bu sayede iletişim kuran kişinin çocuğa değerli olduğunu hissettirdiğini ve çocuğun anlaşıldığını hissetmesini sağladığını anlattı. Bu davranış sayesinde çocuğun hem öz güven kazandığını hem de iletişim kurduğu yetişkin ile olan ilişkisini olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Daha sonra Zan, öğrencilerin mesleki anlamda kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiğinden bahsetti ve öğrencilerin konu ile ilgili sorularını cevapladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan  Sosyal Pedagog Zan’a teşekkür belgesi verdi.

Alanında uzman eğitimcilerin yetiştirdikleri Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi pırıl pırıl gençler ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda bir araya gelmenin büyük mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sosyal Pedagog Gazi Zan,Semineri pür dikkat dinleyen ve sordukları sorular ile gelecekte ne denli başarılı olacaklarını gözler önüne seren kıymetli öğrencilere,Seminere katılım gösteren akademik, idari personellere teşekkür ederek “Çocuklarla Doğru İletişim Nasıl Kurulur” konulu seminerde kendisini ağırlayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan’a şükranlarını sundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu