SON DAKİKA: Demirel: Kadro açıklandıktan sonra yasak var mı yok mu görürsünüz!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yarın akşam oynanacak Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sahaya 3 puan için çıkacaklarını ifade eden genç çalıştırıcı, Galatasaray’ın gücünü bildiklerini ancak ligde bulundukları konum gereği de bu zorlu maçta puan veya puanlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Takımda Kevin Soni’nin sakatlık yaşadığını bunun dışında bir eksikleri bulunmadığını aktaran Volkan Hoca, elindeki kadrodan yapabileceği en iyi seçimlerle bir ilk 11 oluşturacağını ifade etti.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Atakaş Hatayspor’a bir dönem transfer yasağı getirdiği şeklindeki iddiaları da değerlendiren Volkan Hoca, “Galatasaray maçındaki kadro açıklandıktan sonra transfer yasağı var mı yok mu herkes görür” değerlendirmesinde bulundu.
TFF’nin 1,5 milyon lira oyuncu ödemesini zamanında yapmadığı için Hatayspor’un transfer tahtasının kapattığı iddia edilmişti. Demirel’in yasakla ilgili sözleri, Hatayspor’un yeni transferi Burak Bekaroğlu’nun maç kadrosunda kendine yer bulacağı ve transfer yasağının olmadığı şeklinde yorumlandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu