Şoför esnafının sorunlarının çözümü için gayret sarf ediyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Oadsı’nda gerçekleşen ziyarette Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri de hazır bulundu. Vekil Yayman, şoför esnafın sorunlarının çözümü için her zaman yanında olduğu Aziz Fatih Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

Şoför esnafının en büyük emekçiler arasında yer aldığını belirten Yayman, tüm esnafların sorunlarının bilincinde olduklarını ve sorunların çözümü için AK Parti olarak ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirtti.

YAYMAN: ŞOFÖR ESNAFININ İYİ Kİ BÖYLE YİĞİT BİR BAŞKANI VAR

Genç yaşına birçok başarı sığdıran Aziz Fatih Yılmaz’dan övgüyle bahseden Yayman, şoför esnafını başarıyla temsil ettiğini belirttiği Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi. Hatay’ın yanı sıra konfederasyon üyeliğine de yeniden seçilerek büyük bir başarı gösteren Yılmaz’ı tebrik eden Yayman; “Aziz Fatih Yılmaz, ağabeyimiz İzzettin Yılmaz’dan devraldığı bayrağı en güzel şekilde temsil ediyor. Şoför esnafının iyi ki böyle yiğit bir başkanı var. Biz şoförlerimizden ve dolayısıyla tüm esnaflarımızdan ne talep gelirse gelsin başımızın üstünde yeri var diyor ve sorunun çözümü için gövdemizi taşın altına koyuyoruz. İnşallah önümüzdeki bu zorlu süreci de milletimizin dirayetiyle atlatarak daha güzel günlere hep birlikte erişeceğiz. Bu vesileyle bizleri misafir eden Aziz Fatih Yılmaz’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz da ziyaretinden onur duyduğu Milletvekili Hüseyin Yayman ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu