SMA Tip1 Hastası Nefes Bebek Yardım Bekliyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Henüz 20 günlükken kendisine Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konulan Nefes bebek bu ölümcül kas hastalığı ile yaşam mücadelesi veriyor.Aile bireylerinin yanı sıra bir çok duyarlı insan seferber olarak başlattıkları yardım kampanyası ile Nefes bebeğe nefes olmak adına var güçleri ile çalışıyorlar.

Samandağ İlçesine bağlı Meydan Köyünde yaşayan Yeşil ailesinin minik kızları Nefes bebeğin yardım kampanyasına sadece bölgemizden değil Dünya’nın farklı ülkelerinden yardımlar gelmeye başladı.Sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve canlı yayınlar ile destek kampanyalarını yürüten gönüllüler Nefes bebeğin yurt dışında gerçekleşeceği tedavisi için herkesi duyarlı olmaya davet ettiler.

Gönüllü insanların başlattıkları yardım kampanyaları ile yanlarında büyük bir güç hissettiklerini söyleyen SMA Tip1 Hastası Nefes Bebeğin Annesi Nilay Yeşil :” Sekiz aydır çok kötü durumdayız. Kızımızın yaşaması için büyük bir mücadele içerisindeyiz.Sağolsunlar bir çok eş,dost,akraba ve gönüllü arkadaşlarımız Nefes bebeğimiz için bizimle birlikte seferber oldular. Hepsinden Allah razı olsun. Nefes almak ve yutmak gibi yaşamın temel işlevlerini yerine getirmekte zorlanan bebeğimizin tedavisi için çok ciddi paraya ihtiyaç vardır. Lütfen kızıma yardımcı olun. Biz kızımızı kaybetmek istemiyoruz.Tüm halkımızı Nefes bebeğimize destek olmaya davet ediyorum.İnşallah sizlerin yardımları ile Nefes bebeğimiz sağlığına kavuşacak.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Bizim içerisinde bulunduğumuz durum gerçek ten çok zor bir durum.Bizlere yardımda bulunan,bulunacak olan ve yardım toplanması için seferber olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Nefes bebeğimize  nefes olun, umut olun, can olun..”dedi.

SMA HASTASI NEFES BEBEK YARDIM KAMPANYASI

İBAN : TR66 0001 0004 4696 1008 6550 01

NİLAY YEŞİL  ZİRAAT BANKASI

Not: Açıklama Kısmına “Ürün Karşılığı” Yazılmalıdır.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu