Siz Isının Diye Merkez Yakacakta Kampanya Bitmiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Kış mevsimine sayılı günler kala bölgemiz yakacak sektörünün marka işletmesi Merkez Yakacak hafta sonuna özel gel al kampanyaları ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Sadece hafta sonu kampanyası ile değil genel anlamda odun,kömür ve prinada düzenlediği uygun fiyatlı kampanyaları ile dikkatleri üzerinde toplayan Merkez Yakacak son dönemde yaşanan zamlar sonrası vatandaşlardan takdir topladı.

Artan kömür,odun ve prina  fiyatlarına inat ,Siz ısının diye biz ucuzlattık sloganı ile bir süredir düzenledikleri kampanyaların yoğun ilgi gördüğünü belirterek sözlerine başlayan Merkez Yakacak işletmecisi Gökhan Eraslan açıklamasında:” Yakacak sektöründe  güven ve kalitenin adresi olan işletmemiz son dönemde düzenlediği kampanyaları ile de kalitenin uygun fiyata alındığı işletme olduğunu gözler önüne serdi. Yakacak sektöründe Otuzyedi  yıllık  deneyimiz  ile   İnsan ve çevre sağlığını korumayı temel alan, müşteri ile güven destekli çalışan, müşterilerine en iyi kaliteyi sunmayı amaç edinmiş olmanın bilincinde ve gayreti içinde hizmet eden Merkez Yakacak Ayşe Fıtnat Hanım Caddesinde bulunan Odun Pazarındaki satış yerlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemizde yapmış olduğumuz kampanyaların  yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etmiştir.Kendi imalatımız olan Altınözü Prina,Kömür ve odun  için düzenlediğimiz kampanyalarımızdan  faydalanmak isteyen herkesi ofisimize bekliyoruz.

Altınözü pirina,Pelet Prina,Hatay Bayisi olduğumuz Enkar  Kömürlerinin yanında Odun, ve Tahta parçası hizmetleri ile müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye devam edeceğiz.Detaylı bilgi için bizlere 0326 227 43 70 ve 0 532 51 51 999 – 0 532 51 51 107 nolu telefonlarımızdan bizlere  ulaşılabilir.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu