Siz Hayal Edin Glow Mimarlık Yapsın

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hayalini kurduğunuz yaşam alanlarınız ve çalışma alanlarınızı en iyi tasarımlara kavuşturabilmek adına konusunda uzman mimarlar günden güne yeni projeler ile karşımızda olmaya devam ediyor. Bölgemizde bu alanda A’dan Z’ye hizmet veren bir işletme araştırdığımızda Glow Mimarlık ismi karşımıza çıkarken başarılı işletmemizin yaptığı faaliyetleri yakından görebilmek adına Atatürk caddesinde bulunan ofislerine ziyaret gerçekleştirdik. Kapıdan içeriye adımızı attığımızda gördüğümüz olağanüstü dekorasyon ürünleri ne denli doğru bir adreste olduğumuzu ilk dakikalardan gösterdi adeta bizlere.
Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mezunu Mimar Elif Sedef Öztürk ile Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık bölümünü Anadal ve Endüstriyel Tasarım bölümünü de YanDal olarak tamamlayan İç Mimar Ecem Yüreğitemiz’in birlikte görev yaptığı Glow Mimarlık 3 yıldır bölgemizde farklı ve ayrıcalıklı tasarımların dizayn edildiği adres olarak çıkıyor karşımıza.

Ücretsiz Keşif İmkanı
Mimari Aksesuar konusunda bölgenin en geniş ürün portföyüne sahip mimarlık ofisi olduklarının altını çizerek sözlerine başlayan genç mimarlar Elif Sedef Öztürk ve Ecem Yüreğitemiz yaptıkları açıklamada:” Glow Mimarlık olarak ücretsiz keşif hizmetimiz ile sözlerimize başlamak isteriz. Tasarım için bizlerden talep edilen mekanlar için işyerimizde bulunan geniş ürün yelpazemiz arasından doğru kombinler ile kusursuz hizmet verebilmek adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Araştırmak ve Hayal Etmek biz mimarların olmazsa olmazıdır. Önceki dönemlerde hayal ürünü olan tasarımlarda aksesuar bulunması konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı hayal kırıklıkları yaşanmaktaydı. Glow Mimarlık biz bu konuda tasarımlarımızı yaparken gerek Yurt içi gerekse de Yurt dışında temin edebileceğimiz aksesuarlar üzerinden yaptığımız için müşterimize sunduğumuz projenin bire bir halini sunuyoruz.

Hal böyle olunca da ortaya kusursuz ve farklı tasarımlara imza atmış oluyoruz. Uzun yıllara dayanan deneyimizi ile ev,işyeri,plaza,Cafe,Restaurant,Güzellik Salonu,Oto Galeri Showroom gibi mekanlarda yaptığımız farklı tasarımlar ile müşterilerimizin karşısında olduk. Ve halen de devam ettiğimiz projeler ile de işimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarımızı İnstagram sayfamız olan @glowmimarlik ta güncel olarak paylaşmaktayız. Tasarımlarımızı buradan takip edebilirsiniz.
Ayrıca kısa bir süre önce müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına faaliyete başladığımız yeni ofisimize yaptığımız projeler hakkında bilgi almak, aksesuarlarımızı yakından görmek ve bir kahvemizi içmek adına herkesi bekliyoruz.” dediler.
Glow Mimarlık General Şükrü Kanatlı Mahallesi Atatürk Caddesi Kale Apartmanında faaliyet gösteriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu