Sivrikavak,kazada kaybettiği Yasir ve M. Hayri Bulanık’a ağladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Yasir Bulanık ve Mehmet Hayri Bulanık, ilçeye bağlı Sivrikavak Mahallesi’nde dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Altınözü Antakaya karayolu üzerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Yasir Bulanık ve Mehmet Hayri Bulanık için Altınözü ilçesine bağlı Sivrikavak Mahallesi’nde cenaze töreni düzenledi. Altınözü’nü yasa boğan kazada vefat edenler dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık’la birlikte cenaze törenine katıldı. Meydana gelen feci kazadan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sarı, Bulanık ailelerinin acısına ortak oldu.

BAŞKAN SARI, BULANIK AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDU

Altınözü Belediye Başkan Sarı, “Sivrikavak Mahallemizden elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Yasir Bulanık ve Mehmet Hayri Bulanık’ın cenazelerine İlçe Başkanımız Sn. Yusuf Bulanık ile birlikte katıldık. Merhumlara Cenab’ı Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim” sözlerini kullandı.

Altınözü Antakya kara yolu Küncülü Boğazı yakınlarında meydana gelen feci kazada ilk tespitlere göre Yasir Bulanık vefat etmiş, 2’si ağır 3 kişi de yaralanmıştı. İki transit pikabın kafa kafaya çarpıştığı kazada olay yerinden hayatını kaybeden Yasir Bulanık’ın ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Hayri Bulanık da yaşama tutunamadı. Ağır yaralanan Orhan Tatar ile Mehmet Tatar’ın tedavisi sürüyor.  Yerel Havadis Gazetesi olarak merhumlara Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyor, yaralılara da acil şifa temennisinde bulunuyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu