SINAV KOLEJ’İNDE OKUL KABUL VE BURSLULUK SINAVI HEYECANI…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’mızın güzide eğitim kurumu olan Hatay Sınav Koleji 2021/2022 Eğitim öğretim dönemi için bursluluk sınavı düzenledi. Pandemi koşullarının tüm hassasiyetleri dikkate alınarak, fiziksel ve sosyal mesafe, hijyen, maske kurallarına uygun olarak yapılan sınava ilgi, her yıl olduğu gibi yine çok fazlaydı.
Türkiye’nin en önemli eğitim ve yayın markası olan Sınav Koleji ve Sınav Yayınları, öğrencileri merkezi sınavlara en doğru bir biçimde hazırlarken, psikolojik olarak da kendi kendine yetebilen, özdenetim, özgüven, zamanı kullanabilme, kaygı denetimini yapabilen birer birey olarak yetiştirmektedir.
Yaşam kalitemizin belirleyicileri; yakın çevremizdeki insanların kişiliği, okuduğumuz kitapların içeriği, yaptığımız işin sevgisi, yaşamımızı iyileştiren ve kolaylaştıran eğitimcilerin varlığıdır.
“Önce insan!” misyonu ve çağdaş, nitelikli, rasyonel öğrenci yetiştirme vizyonu ile her yıl yüzlerce öğrenciyi nitelikli lise ve üniversiteye yerleştiren Sınav Koleji bu yıl yine başarı geleneğini sürdürecektir.
Sınav Koleji ailesi olarak, “her öğrenci biricik ve özeldir” felsefesi ile hizmet etmeye devam edeceğiz.
Eğitim sektörünün amiral gemisi olarak 4 gün süren büyük bir organizasyonu başarıyla tamamlamanın haklı gururu ile sınava yoğun katılım gösteren siz değerli öğrencilerimiz ve velilerine, sınavda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz.
23-24-25-26 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan Bursluluk Sınavının sonuçları 3 Mart 2021 tarihinde 18.00 da açıklanacaktır. Veli ve öğrenciler sınav sonuçlarını www.sinav.com.tr adresinden öğrenebilecekler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu