Şimdi toparlanma zamanı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor, haftanın açılış karşılaşmasında Altay’a konuk olacak. Son 4 maçın 3’ünü gol atamadan kaybeden bordo beyazlılar, 8 maçtır kazanamayan rakibini devirerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor

Süper Lig’de 16’ıncı hafta heyecanı bu akşam oynanacak olan Altay- Atakaş Hatayspor maçı ile başlayacak. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken iki takım, bu zorlu karşılaşmayı toparlanma maçı olarak görüyor.

Sağanak yağış altında Altay maçının son çalışmasını gerçekleştiren Atakaş Hatayspor,  Yeni Hatay Stadyumu’nda Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanda pas drili, taktik ve çift kale maç çalışması gerçekleştirildi. Son idmanını dün gerçekleştiren bordo beyazlılar idman sonrası hava yoluyla İzmir’e gitti.

ALTAY 8 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET!

Süper Lig 7’inci hafta maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı 2-1 deviren Altay, daha sonra oynadığı 8 Süper Lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılmadı. Altay bu maçlarda 5 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Son 8 maçında sadece 3 puan alabilen Altay, Hatayspor maçında sahaya galibiyet hasretine son vermek için çıkacak.

HATAYSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYOR

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçın 3’ünden yenilgiyle ayrılan ve puansız ayrıldığı maçlarda skor üretemeyen Atakaş Hatayspor Altay deplasmanında kötü gidişe dur demek istiyor. Hatayspor şu ana kadar Süper Lig’de 3 maç üst üste kaybetmedi. Son iki maçında Sivas’a 4-0, Başakşehir’e ise 3-0 yenilen bordo beyazlılar zorlu Altay deplasmanından galibiyetle ayrılarak moral depolamak ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

SARI KARTLARA DİKKAT!

Altay maçı öncesi Atakaş Hatayspor’da 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Sakatlıkları nedeniyle Altay maçında forma giyemeyecek olan Onur Ergün ve Mehdi Boudjema’nın yanı sıra Ruben Ribeiro, Adama Traore, Fatih Kuruçuk ve Kamara’da kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Altay maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

TRAORE BELİRSİZ, RUBEN İLK 11’DE

Öte yandan Başakşehir maçında sakatlanan Traore’nin Altay karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Bir maçlık cezası sona eren Ruben Ribeiro ise yeniden ilk 11’e dönecek. Bu sezon ilk kez geçen hafta ligde forma giyen Strahil Popov’un da sakatlığı bulunuyor. Stoper bölgesinde ise Burak Öksüz’ün ilk 11’e dönmesi, Falette’nin ise yedek soyunması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu