Sezonun başında kırılma maçı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor kadrosunu beklenen ölçüde takviye edemedi. İki maçından da puansız ayrıldı. Kasımpaşa ise 3 maçı da toplam 11 gol yiyerek kaybetti. İki takım da yarınki maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

Atakaş Hatayspor, Süper Lig 4’üncü hafta maçında yarın akşam saat 19.15’te deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Henüz sezonun ilk haftaları olmasına rağmen iki takım içinde çok kritik bir öneme sahip olan müsabakayı Mert Güzenge yönetecek.

İKİ TAKIM DA SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Zorlu mücadele öncesi iki takımda maça mutlak galibiyet hedefiyle hazırlandı. Sezona kötü başlayan iki takım ligde henüz puanla tanışamadı. Ligin ilk haftasını bay geçen Atakaş Hatayspor, ikinci hafta maçında deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Üçüncü hafta maçında bu sezon ilk kez seyircisinin karşına çıkan Hatayspor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırladığı maçta rakibine 2-1’le yenilerek dördüncü haftaya puansız girdi.

KASIMPAŞA 3 MAÇTA 11 GOL YEDİ!

Kasımpaşa ise Süper Lig’de oynadığı ilk maçta rakip kaleye gol dahi atamadı ve haftaya puansız girdi. 3 maçta toplam 11 gol yiyen İstanbul ekibi, ilk hafta maçında deplasmanda Başakşehir’e 4-0, daha sonra ise kendi evinde ise Fenerbahçe’ye 6-0 mağlup oldu. Kasımpaşa geçtiğimiz hafta deplasmanda Giresun’a tek golle kaybetti. Sezona kötü başlayan iki takım için de oldukça kritik bir öneme sahip olan maçta iki takımda sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

HATAYSPOR DEPLASMANDA 10 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Süper Lig’de son olarak geçtiğimiz sezon 25 Aralık 2021’de Giresunspor’u 1-0 yenerek 3 puan alan Hatayspor daha sonra çıktığı 10 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremedi. Bordo-Beyazlılar, Süper Lig’e yeni çıkan takımlar haricinde 2022 yılında deplasmanda maç kazanamayan tek Süper Lig takımı konumunda bulunuyor. Hatayspor, Kasımpaşa karşısında deplasmandaki kötü gidişini durdurmak ve yeni sezondaki ilk galibiyetini almak istiyor.

HATAYSPOR 4 MAÇTA RAKİBİNDEN 7 PUAN ALDI

İki takım yarın akşam Süper Lig’de 5’inci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 4 maçta Hatayspor rakibi karşısında 7 puan aldı. Geçen sezon İstanbul’da oynanan maç Kasımpaşa’nın 3-1’lik üstünlüğü ile sona ererken, Hatay’daki maç ise 1-1 sona erdi. Hatayspor, bir öncesi sezonda ise rakibini iç sahada 1-0, deplasmanda ise 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

HATAY TAM KADRO, KASIMPAŞA’DA 3 EKSİK

Atakaş Hatayspor’da Kasımpaşa maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Kasımpaşa’da ise kırmızı kart cezalısı olan Emre Yeşilyurt’un yanı sıra diz sakatlığı bulunan Tarkan Serbest ve darbeye bağlı sakatlığı devam eden Ben Ouanes Hatayspor karşısında forma giyemeyecek.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Ligdeki ilk maçında sahaya aynı ilk 11’i süren Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta’nın Kasımpaşa maçında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Özellikle Musa, Falette ve Dylan’ın vasatın altında kalan performansları nedeniyle Hatayspor’un ilk 11’de en az 3 değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Hatayspor’un Kasımpaşa maçına Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Kevin Varga ve Ayoub El Kaabi 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu