Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı. Müşterilerine daha iyi ürün sunumuyla hizmet vermek adına A’dan Z’ye marka iç mimarlar tarafından yenilenen konsept alanıyla Servet Kuyumculuk, yeni dizaynı ile müşterilerden tam not aldı.

Yaklaşık 40 yıllık deneyimi ile işletmesini sektörde marka haline getirmeyi başaran Servet Dağ yaptığı konuşmasında:” Bizim sektörde vitrin tartışılmaz bir öneme sahiptir. En popüler ve revaçta olan tasarımları müşterilerimize sunduğumuz vitrinimiz müşterilerin gözlerini alamayacağı kadar kusursuz olmalıdır. Biz de uzun yıllar hizmet verdiğimiz işletmemizi, vitrin öncelikli bir konsept ile dizayn etmek adına Ar-Ge birimindeki arkadaşlarımız ile birlikte uzun süredir çalışıyorduk. Ve nihayetinde kendimizi ifade edebileceğimiz bir konsepti olması beklenenden çok daha kısa bir sürede hazırlayarak yeni görünümümüz ile hizmete başladık. Bu arada sadece vitrin değil iç dekorasyonumuzun da usta ellerde muhteşem bir biçimde hazırlandığını belirtmek isterim.

Müşterilerimizin işyerimize geldiğinde burası ne kadar muhteşem olmuş sözlerini duymak, ne denli doğru bir hamle yaptığımızı kanıtlamış oldu bizlere. Amacımız müşterilerimize en güzel ortamda hizmet verebilmekti ve biz bunu başarmanın gururu ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Zannedersem tarihî uzun çarşıda en geniş vitrine sahip işletme konumundayız.Hal böyle olunca da altın’ın profesyonellik ve ustalıkla yoğrulması neticesinde ortaya çıkan göz kamaştırıcı modellerimizi en iyi biçimde sergileme imkanı buluyoruz.Sadece altın modelleri değil, tabi ki Pırlantalı Yüzük, Kolye, Küpe ve Bileklik modellerimiz de en şık tasarımları ile vitrinimizde yer almaktadır.
Servet Kuyumculuk geçmişi oldukça eskiye dayanan bir işletme. Babamız Süleyman Dağ tarafından 1983 yılında kurulan işletmemizde ondan devraldığımız bayrağı en iyi biçimde taşımak adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Kardeşlerim Yılmaz ve Ali Taner her daim yanımda olarak bana büyük destek vermektedirler.Aynı zamanda yıllardır birlikte çalıştığım alanında deneyimli değerli ekip arkadaşlarım da müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile herkesin övgüsünü kazanmış isimlerden oluşmaktadır.
Neredeyse her ay yaptığı çekilişlerle de dikkat çeken Servet Kuyumculuk bu ay da yılbaşına özel 7. kolye çekilişiyle sizleri instagram sayfasına davet ediyor.
Yenilenen konseptimizde Altın ve Pırlanta modellerimizi yakından görmek için kahvemizi içmeye herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.
Ürün modellerini en güncel halleri ile @servetkuyumculukantakya ve www.servetkuyumculuk.com adresinden inceleyebileceğiniz Servet Kuyumculuk,Yeni Camii Mh. Meydan Caddesi No:52 adresinde faaliyet gösteriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu